Hisoooo noluyor sana ? Bu Chrollo yardırıyor yav seyircileri falan kullanmak nedir?
bu sahnenin anime versiyonu mükemmel olur yaKontrol edilen seyircilerin, World War Z zombileri edasıyla birbirlerinin üzerine tırmanarak havaya yükselmeleri güzel olmuş. Hisoka'nın akıllara kazınacak en yeni orgazm sahnesini de unutmayalım.Chrollo kuklaları sayesinde Hisoka'ya karşı vur kaç yaparak Hisoka'ya anteni takacağı doğru zamanı bekliyor.
Son sayfada ise Hisoka, her zaman yaptığı gibi hasar alma pahasına saldırısını yapıyor. Gerçi Bungee Gum ile kontrol ettiği kafa Chrollo'ya ne kadar zarar verebilmiştir? Çok değil.
Yeniden baktım da o kafayı Chrollo'nun kitap tutan eline çarptırmış. Hisoka, Chrollo'nun Kitabı elinden düşürmesini mi amaçladı acaba?
Son anda vuruyor reyiz ya eliyle yaptığı saldırıyı ıska geçiyor ama son karede ayağınla yaptığı saldırıda denk getiriyor rahat ol daha ısınma evresinde.Hisoooo noluyor sana ? Bu Chrollo yardırıyor yav seyircileri falan kullanmak nedir?
Bence de ısınma evresi Chrollo bütün şeylerini döksün ortaya Gum ball ın gücünü görecek.Son anda vuruyor reyiz ya eliyle yaptığı saldırıyı ıska geçiyor ama son karede ayağınla yaptığı saldırıda denk getiriyor rahat ol daha ısınma evresinde.
Biraz bakındım ama spoiler bulamadım.354 spoiler yok mu arkadaşlar bugün 4 den önce yeni bölüm gelicek diye duydum.
Gum ball dediğin Bungee Gum değil miBence de ısınma evresi Chrollo bütün şeylerini döksün ortaya Gum ball ın gücünü görecek.