Battle Royale gibi herkes aynı anda mı dalıyor ? Yoksa her birini bir diğeriyle 1 v 1 maçlarla mı düşünelim, lig/turnuva usulü ?bu karakterler arasında bire birde yapılacak bir mücadelede kim hayatta kalır?
Battle Royale gibi herkes aynı anda mı dalıyor ? Yoksa her birini bir diğeriyle 1 v 1 maçlarla mı düşünelim, lig/turnuva usulü ?bu karakterler arasında bire birde yapılacak bir mücadelede kim hayatta kalır?
Varlık gosterdi aslında ama bekleneni veremedi, burada tehlikeli olan sakizdan çok ölüm neni, yeteneği direkt artık ölüm neni ve ölüm neni inanılmaz güçlü bir nen türü. Hisoka artık çok daha güçlü eskisinden olduğundan.chrollo'a kayıp ediyor ama. bütün dövüş boyunca taktik çözmeye çalışıyor onu dahi yapamadı tamam ortam müsait değildi 200 kuklayla savaştı ama sonuçta yine de kaybetti çok varlık gösteremedi. ölümden sonra dirilmeyi de önceden planlayıp gelmemişti sanırım zaten ölüyorum şansımı deneyeyim diye yapıyordu herhalde öyle hatırlıyorum. sen neden hisoka dedin bir daha savaşsalar kazanır mı ki ? ben hisoka'yı çok seviyorum ama lastikle olmuyor gibi büyük rakiplere karşı. ne bileyim netero'nun karşısında chrollo belki kitabıyla iş yapar ama hisoka'yı kafamda canlandıramıyorum.
Herkes bi başkasıyla birebir mücadele edecek. Kim herkesi yener?Battle Royale gibi herkes aynı anda mı dalıyor ? Yoksa her birini bir diğeriyle 1 v 1 maçlarla mı düşünelim, lig/turnuva usulü ?
Hiç biri gibi. Mekan Greed Adası ise buna Razor çok yaklaşabilir.Herkes bi başkasıyla birebir mücadele edecek. Kim herkesi yener?
Listede Zeno olmadığını kim söyleyecek?Evet, bence de bu listede baz alınacak sadece bu dörtlü var: Chrollo, Zeno, Hisoka, İllumi.
Zeno dediğimiz adam serinin en güçlü ikinci karakteri olan Netero'nun takdirini kazanan nadir kişiydi, güç olarak ona denk sayılırdı. Silva'yla ilgili yeterli bilgi yok ama babası varken onu geçebilecek biri olarak görmüyorum açıkçası, ciddi tecrübe farkı da var.
Kimera karıncalarına yenilen Kite'ın Zolydick ailesine karşı da pek şansı olacağını düşünmüyorum doğrusu. Bu sebeplerden kıyaslanacak grup 4'e düşüyor.
Bu dörtlüye en yakın Feitan ve Bisky var bence ama geride kalıyorlar, diğerlerini zaten boş ver.
Adamın yeteneği o, ne yapsın kullanmasın mı?Chrollo vs Hisoka'da Crhrollo sürekli kaçtı, kullandıgı yetenler bile takımındakilerin yetenekleriydi.
Doğrusu bu vs yi takım maçı haline çevirmeyi planlıyordum keşke o şekilde açsaydım.
Bemce bunlar arasında Kite en güçlü. Gon ve Killua karşılaştıklarında bile fark ediyorlar bunu.
Netro karşısında Chrollo'nun hiç şansı yok gibi. Zeno kendisini bir tık üzerinde gibi döruyor Chrollo'yu fakat Netero için tamamen farklı bi seviye olduğunu belirtiyor.