Selam KF, Hunter x Hunter'da bazen kafama takılan bu karakterler için anket açtım, bu karakterler arasında bire birde yapılacak bir mücadelede kim hayatta kalır? Mücadeleler sırasıyla şu şekil olacak:
1. Hisoka
2. Illumi Zoldyck
3. Razor
4. Biscuit Krueger (Bisky)
5. Uvogin
6. Chrollo Lucilfer
7. Kurapika (Nen yemini olmadan)
8. Shalnark
9. Feitan
10. Kite
11. Phinks
12. Knuckle Bine
13. Morel
14. Silva Zoldyck
1. Hisoka
- Tür: Transmuter
- Yetenek: Bungee Gum – hem sakız hem de sakız gibi yapışkan, esnek bir yapıya sahip enerjiyle rakipleri manipüle eder.
2. Illumi Zoldyck
- Tür: Manipulator
- Yetenek: İğneleriyle insanları kontrol edebilir. Ayrıca kendisinin görünümünü değiştirmek için iğneler kullanır.
3. Razor
- Tür: Emitter
- Yetenek: Nen topu kullanarak oyun tarzında saldırılar yapar, toplarla rakibi ezer. Ayrıca güçlü Nen yaratıkları (top oyuncuları) yaratabilir.
4. Biscuit Krueger (Bisky)
- Tür: Transmuter
- Yetenek: Gerçek formu devasa, kaslı bir dövüşçüdür. Genelde küçük sevimli formda görünür.
5. Uvogin
- Tür: Enhancer
- Yetenek: Fiziksel gücü maksimumda, özellikle "Big Bang Impact" tekniğiyle büyük yıkım gücüne sahip.
6. Chrollo Lucilfer
- Tür: Specialist
- Yetenek: Skill Hunter (Bandit’s Secret) – Rakiplerinin yeteneklerini çalıp kitabıyla kullanabiliyor.
7. Kurapika (Nen yemini olmadan)
- Tür: Conjurer (Scarlet Eyes açıkken Specialist)
- Yetenek: Nen yemini olmadan olduğu için zincirlerini sadece sınırlı düzeyde kullanabilir, özellikle “Chain Jail” gibi bazı zincirleri Kurutucu Göz modunda kullanamaz.
8. Shalnark
- Tür: Manipulator
- Yetenek: Antenna ile insanları uzaktan kontrol edebilir. “Auto Mode” ile kendi gücünü aşırı artırıp kısa süreliğine dövüş canavarına dönüşür.
9. Feitan
- Tür: Transmuter
- Yetenek: Pain Packer – acı çektikçe enerji biriktirip “Rising Sun” gibi büyük saldırılarla geri verir.
10. Kite
- Tür: Conjurer
- Yetenek: Crazy Slots – Rastgele çıkan bir silahla dövüşür (örneğin orak, topuz, tüfek vb.).
11. Phinks
- Tür: Enhancer
- Yetenek: Kolunu çevirdikçe güçlenen yumruk (Ripper Cyclotron).
12. Knuckle Bine
- Tür: Enhancer
- Yetenek: Hakoware – düşmana “borç” sistemi kurarak saldırı yapar. Borç belli seviyeye ulaşınca karşı taraf Nen kullanamaz olur.
13. Morel
- Tür: Manipulator
- Yetenek: Smoke Jail, Deep Purple – dumanla illüzyonlar, tuzaklar, kopyalar yaratır.
14. Silva Zoldyck
- Tür: Muhtemelen Enhancer veya Emitter
- Yetenek: Nen patlamaları + yüksek fiziksel güç. Zeno ile birlikte Chrollo’ya karşı savaşmıştı.