İzlemediysen 1999 olanını izleyebilirsin tekrar etmek yerine. 2011'den farklı bir tadı var, yer yer daha iyi bile denebilr. Atmosferi çok başarılı.Tekrar başladım lanet olası animeye. Bu galiba dördüncü izleyişim olacak. 150 bölüm olmasına rağmen birden fazla kez izlediğim tek anime bu, bıkmıyor insan bir türlü, öyle bir efsane.
İzlemeyen varsa konuyu görüp hemen başlasın![]()
İzledim onu biraz, maalesef pek sarmadı.İzlemediysen 1999 olanını izleyebilirsin tekrar etmek yerine. 2011'den farklı bir tadı var, yer yer daha iyi bile denebilr. Atmosferi çok başarılı.
Utanmasam daha iyi bile diyeceğim, o kadar beğendim ben. Yenisi bir avcı macerası gibi umut dolu bir anime, eskisi karanlık ve rahatsız edici, sonunda hepsi ölse şaşırmazsın. Ne kadar izledin bilemiyorum ama gerçekten güzel, bitirebilirsin en azından.İzledim onu biraz, maalesef pek sarmadı.![]()
Eskisi çok siyah.Hiçbir şey gözükmüyor.Utanmasam daha iyi bile diyeceğim, o kadar beğendim ben. Yenisi bir avcı macerası gibi umut dolu bir anime, eskisi karanlık ve rahatsız edici, sonunda hepsi ölse şaşırmazsın. Ne kadar izledin bilemiyorum ama gerçekten güzel, bitirebilirsin en azından.
Arada nasıl farklılıklar var?Utanmasam daha iyi bile diyeceğim, o kadar beğendim ben. Yenisi bir avcı macerası gibi umut dolu bir anime, eskisi karanlık ve rahatsız edici, sonunda hepsi ölse şaşırmazsın. Ne kadar izledin bilemiyorum ama gerçekten güzel, bitirebilirsin en azından.
Eskisi animasyon açısıdan genel olarak 2011 kadar kaliteli değil. Önemli sahneler dışında zamanına göre yapıp geçmişler. Ancak 2011 daha canlı ve parlak bir renk paleti kullanırken 1999 olanı daha koyu tonlar kullanıyor. Eski çizim tarzı da buna eklenince daha karanlık bir atmosfer ortaya çıkıyor. Bence bu estetik açıdan çok daha güzel.Arada nasıl farklılıklar var?
2011 versiyonunu izlemiştim. Tekrar olarak buna bakacağım. Animasyonlar epey korkutucu ve güzel görünüyor çıktığı yıla göre. Karamsar bir havası var gibi. Bakalım nasıl çıkacak? Teşekkürler.Eskisi animasyon açısıdan genel olarak 2011 kadar kaliteli değil. Önemli sahneler dışında zamanına göre yapıp geçmişler. Ancak 2011 daha canlı ve parlak bir renk paleti kullanırken 1999 olanı daha koyu tonlar kullanıyor. Eski çizim tarzı da buna eklenince daha karanlık bir atmosfer ortaya çıkıyor. Bence bu estetik açıdan çok daha güzel.
Hikaye açısından 2011 daha akıcı, 1999 daha ağır bir üsluba sahip, durağan bir film gibi çoğu zaman. 1999 animesi karınca ark'a kadar var ama Yorknew sonrası ova şeklinde ve pek iyi değil. Yine de Yorknew ve öncesi çok iyi. 2011 olanı mangaya daha sadık, eskisinde bölümlere epey filler sahne ekleniyor, filler ark bile var ama bunlar oldukça güzeller. İnsanı bıktıran fillerlerden değiller. Birçok karakteri daha yakından görmemize olanak sağlayan düşünülmüş ekler. Avcı sınavına pek çok ek sahne ve hatta ark bile eklenmiş önreğin. Bu da içeriğe zenginlik katıyor.![]()