Roronoa Zoro
Killua'nın kız kardeşinin gücü acayip bir şeydi. O kız teknik falan öğrenirse bunların yaşadığı evrende über güçte olur.
Aynen öyle,çok iyi düşünülmüş cidden de.Bu nen olayı
Haki - reiatsu - çakra - saki falan hepsi ortaya karışıkmış resmen. Saygı duydum valla adam kültürü tam yerleştirmiş bu seride.
Toriko'nun yapımcısı Toei. Bir daha düşün derim.Bu seri yan karakter yaratmada zirveye oynar Opla birlikte.
Illumi Meruem Ging chrollo kite uvogin knuckle
Hepsi ve fazlası fanı olunacak karakterler.
Fakat iki karakterin yeri bende ayrı oldu.
Biri belki sanjiden bile adam diyebilecegim yegane anime karakteri(gerçi toplam 5,6 seri anca izlemişimdir )Leorio
Diğeri ise seriyi takip etme nedenim Hisoka. Bu karakter anlatılmaz yaşanır.
Bitti. Fena değildi fakat bence mükemmel bir seri değildi.
Sırada Toriko var bakalım o nasıl çıkacak
Toriko'yu hiç izleme, mangasını oku. Çok pis küfür edersin yoksa...Bu seri yan karakter yaratmada zirveye oynar Opla birlikte.
Illumi Meruem Ging chrollo kite uvogin knuckle
Hepsi ve fazlası fanı olunacak karakterler.
Fakat iki karakterin yeri bende ayrı oldu.
Biri belki sanjiden bile adam diyebilecegim yegane anime karakteri(gerçi toplam 5,6 seri anca izlemişimdir )Leorio
Diğeri ise seriyi takip etme nedenim Hisoka. Bu karakter anlatılmaz yaşanır.
Bitti. Fena değildi fakat bence mükemmel bir seri değildi.
Sırada Toriko var bakalım o nasıl çıkacak
Bağışıklık kazandım artık. Daha ne kadar kötü olabilir ki diye bakıyorumToriko'nun yapımcısı Toei. Bir daha düşün derim.
Birkaç bölüm izleyip seslere,karakterlere falan aşina olduktan sonra mangaya geç derim ama sen bilirsin yine de.Bağışıklık kazandım artık. Daha ne kadar kötü olabilir ki diye bakıyorum
Toriko'yu izle, animesi güzel. Son 5 bölümü izleme yeter.Bağışıklık kazandım artık. Daha ne kadar kötü olabilir ki diye bakıyorum