Alpamis
Gilgamesh
Sonuçta Gon ondan ilerde olucaktır.
O eşleşmede sadece güce dayalı bir sıralama yapılmadı.Adayların avcı sınavındaki performanslarını da göz önüne aldılar.Başka etmenler de vardı fakat hatırlayamadım şimdi.O zaman niçin Hunter sınavındaki eşleştirmelerde Killua Gon'dan geriye düştü? Niçin Hisoka Killua'ya değilde Gon'a takmış durumda?Ateistler bunu da açıklasın!!!
Killua
HunterxHunter serisinin Zorosu
Avatar seni çok değiştirdi.Killua fanlarini uzmeyelim arkadaslar hazir zoro gibi anti fani cok olmayan adam bulmuslar
Üzmeyin beyler beni.Killua fanlarini uzmeyelim arkadaslar hazir zoro gibi anti fani cok olmayan adam bulmuslar
Ben diyorum ki Gon iradesi sayesinde Killua ise yeteneği ve zekası sayesinde işi götürüyor.Birbirlerini bu şekilde dengeliyorlar.İlerisi içinse bir şey diyemem elbette.Belki de dediğin gibi olacaktır itirazım yok ona.O Hisoka olayını fark ettim zaten.Hisoka potansiyelinden dolayı takıntılı Gon'a ve aynı takıntı Killua'da yok.Üstelik HxH evreninde dövüşler bir yerden sonra irade ile alakalı olmaya başlıyor ve Gon bu açıdan Killua'ya göre ezici bir üstünlüğe sahip.Bu ikisi aynı güce gelecek dahi olsa Gon hedefe odaklanma gücü sayesinde Killua'yı ezecektir
Gilgamesh
Gon hunter olmak istiyor ama Killua nın hunter olmak gibi asıl bir amacı yok. Evden kaçtıkdan sonra can sıkıntısından giriyor sınava.Gardaşım
Gon,küçüklüğünden beri laylaylom havasında yetişmişken Killua hep katil olmak için yetiştirildi.Bi zahmet önde olsun o konularda.Ama Gon bu açığı hızla kapatıyor işte daha ne olsun?Gon seri başında en iyi Hunter olacağım dememişmiydi?E o zaman Gon Killua'yı mutlaka geçecektir.Ayrıca Hunter sınavındaki o eşleşmeyi mangaka boşuna yapmadı.Gerçeği yansıtıyordur mutlaka...
Killua nın iradesinin Gon dan az olduğunu nerden çıkardın ? Bana göre İllumi nin iğnelerini çıkardıkdan sonra gayetde Gon la aşık atabilecek seviyeye geldi.O Hisoka olayını fark ettim zaten.Hisoka potansiyelinden dolayı takıntılı Gon'a ve aynı takıntı Killua'da yok.Üstelik HxH evreninde dövüşler bir yerden sonra irade ile alakalı olmaya başlıyor ve Gon bu açıdan Killua'ya göre ezici bir üstünlüğe sahip.Bu ikisi aynı güce gelecek dahi olsa Gon hedefe odaklanma gücü sayesinde Killua'yı ezecektir
Killua da aralarında hep yarış varken öyle bekliyecekti zatenDostum yetenek açısından ikisi eşit birbirine
Gon'un nen kapasitesi
Killua'nın nen kabiliyeti fazla
Onun dışındaki şeyler hep Killua'nın geçmişiyle alakalı olan,zamanla Gon'un kapatacağı şeyler
Aynen Gon Killua'dan şu an güçsüz olsa bile olması gerekir.Fakat ilerde Gon'un onu geçeceği hepimizin bildiği bir şey evet ne yazık ki Gon'un potansiyeli bence birazcık daha üstte Killua'dan
Gon'un potansiyeli Killua'dan fazla falan değil. Mangaka açıkça Wing'in ağzından diyor, benim öğrencim 1/10.000 potansiyele sahip Gon ve Killua ise 1/10.000.000 diyor. Eşit potansiyele sahipler. Killua da Men + Yemin uygulasa o da Kral seviyesine çıkardı.Gon'un potansiyeli Killua'dan fazla açık ve net