Silva, Killua gibi anlamıştır olayı bence. Alluka, Cyclops'un kız kardeşinden doğma ama Nanika'nın nerden geldiği belli değil.Bu nanika robocop kılıklı karıdan doğma değil mi ? Sürekli bir yerden geldi diyorlar.
Silva, Killua gibi anlamıştır olayı bence. Alluka, Cyclops'un kız kardeşinden doğma ama Nanika'nın nerden geldiği belli değil.Bu nanika robocop kılıklı karıdan doğma değil mi ? Sürekli bir yerden geldi diyorlar.
Gözlerin kırmızı olunca mütehassıs oluyorsan senin klanından bir itachi bir madara en olmadı bi obito çıkacak aga yemişim örümceklerin güçlerini. Öyle veya böyle Kurapika bebe haliyle uvogini alıyorsa o klandanda bir iki örümcek indirecek adamlar çıkmalı.Örümcek takımında şimdiye kadar sadece bir kişi ciddi dövüştü ve bu adamında feci bir gücü vardı.Örümcek takımı feci güçlü,takımcak dalmışlarsa adam kaybetmemeleri normal bence
Uvogin, kırmızı gözlülerin köyü çok güçlüydü diyor. İndirmişlerdir 3-5 örümcek. Üyelerin üyelik tarihlerini bilmiyoruz sonuçta. Yorknew'de bile yeni üye almışlardı ekibe, süpürge tutan hatundu galiba.Gözlerin kırmızı olunca mütehassıs oluyorsan senin klanından bir itachi bir madara en olmadı bi obito çıkacak aga yemişim örümceklerin güçlerini. Öyle veya böyle Kurapika bebe haliyle uvogini alıyorsa o klandanda bir iki örümcek indirecek adamlar çıkmalı.
Arkadaş adam kaybetmemeleri normal diyince gaza geldim yoksa indirmiş olabilirler tabiUvogin, kırmızı gözlülerin köyü çok güçlüydü diyor. İndirmişlerdir 3-5 örümcek. Üyelerin üyelik tarihlerini bilmiyoruz sonuçta. Yorknew'de bile yeni üye almışlardı ekibe, süpürge tutan hatundu galiba.
Oh oh, kolay gelsin, spoiler'ın .mına koymuşuz....Silva, Killua gibi anlamıştır olayı bence. Alluka, Cyclops'un kız kardeşinden doğma ama Nanika'nın nerden geldiği belli değil.
Ne spoilerı? Son bölüm çıkalı çok oldu, görmedin sanırım.Oh oh, kolay gelsin, spoiler'ın .mına koymuşuz....
139. bölümde söylediklerinin hiçbiri geçmiyor..Ne spoilerı? Son bölüm çıkalı çok oldu, görmedin sanırım.
HxH'nin mangasını okumuyorum ben. Sadece Killua'nın yaptığı Alluka - Nanika ayrımını kendimce yorumladım. Spoiler falan değil yani, korkma.139. bölümde söylediklerinin hiçbiri geçmiyor..