Csm örnek almalı bu konuda.Karakterler yeri geldiği zaman ölüyor. Bu yönden iyi mesela.
Csm örnek almalı bu konuda.Karakterler yeri geldiği zaman ölüyor. Bu yönden iyi mesela.
Zaten Kuroro'nun öyle sanması normal. Tüm kusur @Kenshiro 'da : ))Ama peruk saç takınca ayırt edilmesi çok zor oluyordu çünkü uyumlu oluyordu.
Kurapika, trapin hasıdır.Zaten Kuroro'nun öyle sanması normal. Tüm kusur @Kenshiro 'da : ))
Filmler cannon değil.Bu arada, bu serinin Phantom Rouge ve Last Mission adlı 2 tane filmi var. Bunlar için animede bir sıra var mı yoksa animeden sonra keyfiyetten mi izlenmeli?
Anladım. Animeyi bitirdikten sonra bir göz atarım o zaman.Filmler cannon değil.
Cannon değil ama Phantom Rogue ,Yorknew arcını izlediysen izleyebilirsin. Onunla bağlantılı.Bu arada, bu serinin Phantom Rouge ve Last Mission adlı 2 tane filmi var. Bunlar için animede bir sıra var mı yoksa animeden sonra keyfiyetten mi izlenmeli?
Öyledir. Hele sonları...Karınca Arcında seinen havası baya bir hakim ve bu seri shounen olamaz :/ Shounen diye başladım seinen diye devam ediyorum şuan.
Phantom Rouge'de Kurapika'nın çocukluğu falan var yanılmıyorsam kısmen canon denebilir. Yani o kısımları içeren ayrı bir manga sayısı mı ne vardı.Bu arada, bu serinin Phantom Rouge ve Last Mission adlı 2 tane filmi var. Bunlar için animede bir sıra var mı yoksa animeden sonra keyfiyetten mi izlenmeli?