Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Hunter x Hunter (Anime)

Bence bu anime Op ile karşılaştırılamaz. Aralarında 10 kat bölüm farkı var, ama keşke meyve kullanıcılarına bakış açısı HxH da kullanılan cinsten olsaydı.

@Dattebayo..! @Hyakuju no Kaido @Mercury
Bahsettiğim konu aslında adamın önceliğinin ne olduğundan çok benim izlenimlerim ile alakalı bir durum. İlk bölümler bana daha çocuksu gelmişti. Tabii ki ufak tefek ciddi sahneler vardı ama genel havayı değiştirmiyordu. Bende bu izlenimin değişmesi 40'ları buldu. O yüzden şaşırdım. 40 bölüm çok uzun bir süre. İnsanlar bunu haftalık takip ederken asıl olaylara girmek için bu kadar uzun bir süre ayırmak bana garip geliyor. Ben bunu haftalık takip ediyor olsam bu kadar süre beklemezdim. Bu durum sadece hxh özelinde değil. Çoğu shounen serisi bu şekilde ilerliyor. O yüzden Japonları anlamadığımı söyledim zaten. :)
Türkiye'de 2 sene böyle devam eden bir seri çoktan bitirilirdi.

Yaklaşık 3 hafta süren hxh serüvenimin sonuna geldim ve insanların bu animeyi neden bu kadar övdüğünü anladım. Özellikle karınca sarayında yapılan savaş benim için zirveye çıktığı dönemdi. Şimdi izlemeyenler için spoiler vermeye gerek yok o yüzden benim gibi henüz izlememiş olanlar varsa çok şey kaçırıyorlar haberleri olsun.

Diğer bir konu da neden böyle ortada bırakıp final yapmışlar onu anlamadım. Bleach da böyle olmuştu. Nedir bu anime yapımcılarından çektiğim.

Hunter x Hunter güzel olsa da yeniden izlemeye başladığım da farkettim ki okuyucu ayrıntıya boğmak o kadar da iyi değil. Belli başlı sahneleri dışında insanı moda sokacak çok fazla sahnesi yok. Bazı noktaları çok iyi kurgulanmıştı ona da laf yok. Ama OP'ta bunların üstüne çıkacak bir sürü hikaye bulursun.

OP'un animesi çok daha kaliteli yapılsa bunlar tartışılmazdı bile. HxH'ın mangasından da aynı duygunun alınabileceğini düşünmüyorum.

Hunter x Hunter güzel olsa da yeniden izlemeye başladığım da farkettim ki okuyucu ayrıntıya boğmak o kadar da iyi değil. Belli başlı sahneleri dışında insanı moda sokacak çok fazla sahnesi yok. Bazı noktaları çok iyi kurgulanmıştı ona da laf yok. Ama OP'ta bunların üstüne çıkacak bir sürü hikaye bulursun.

OP'un animesi çok daha kaliteli yapılsa bunlar tartışılmazdı bile. HxH'ın mangasından da aynı duygunun alınabileceğini düşünmüyorum.
Açıkcası OP'nin derin hikayesi var diye övülüyor ama 1000 bölüm oldu hala derin. Ben sıkıldım artık. Bu derin olmaktan çıkıp kabak tadı vereli çok oldu. İşin aslı ben güncel takip etmeyi bile bıraktım. Arada yapacak iş olmaz da sıkılırsam bakıyorum OP bölümlerine. Bu açıdan bakınca HxH izlerken daha doyurucu bir anime.

Yaklaşık 3 hafta süren hxh serüvenimin sonuna geldim ve insanların bu animeyi neden bu kadar övdüğünü anladım. Özellikle karınca sarayında yapılan savaş benim için zirveye çıktığı dönemdi. Şimdi izlemeyenler için spoiler vermeye gerek yok o yüzden benim gibi henüz izlememiş olanlar varsa çok şey kaçırıyorlar haberleri olsun.

Diğer bir konu da neden böyle ortada bırakıp final yapmışlar onu anlamadım. Bleach da böyle olmuştu. Nedir bu anime yapımcılarından çektiğim.
anime yapımcılarının bir suçu yok, mangaka mangayı hastalık nedeniyle olduğunu söylerek çizmeyi bıraktı. ara sıra kafasına göre bölüm çıkarıyor. 2 yıldır da bölüm çıkarmadı. Filler çıkarmamak daha doğru bence animeyi. Filler bölümler, arclar çok sıkıyor izleyicileri. Ki adamlar o kadar sene filler ne çıkaracaktı? Ha togashi senaryoyu verip yapın ben çizemiyorum derse daha efsane olur ama o herifde öyle bir şey yapmaz. Paraya doymuş, canı sıkıldıkça bölüm çıkarıyor.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık