Adamın yaşadığı şeyler zaten büyük resmi görmesine engel oluyor. Tanıdığın sevdiğin herkesi katletmişler, Gözlerini oymuşlar. Kurapika, Sasuke gibi kim birşey derse inanıp bir gün konohayı yıkıcam diye gaza gelen bir tipte değil. Gon ve Killua içinde vazgeçiyor zaten ve intikamına masumların karışmamasına dikkat ediyor.Bu animeyi nereniz ile izlediğinizde önemli akıl, mantık ve Strateji ile geçen dövüşleri sevmiyorsanız, sizi pata küte girilen diğer shounenlere doğru alalım.
Kurapika vs Uvogin beğenmedim ben, zaten kurapika'nın oraya geliş amacı ofsayt benim için, böyle kurapika ve sasuke gibi intikamcı tiplerden hoşlanmıyorum Büyük resmi görmeliler dünya ve insanlar ile ilgili
Saske gerçektende çok dengesiz yaratılmış bir karakter mantıktan uzak "Havalı İsyankar Genç" olmak için tasarlanmış. İntikam istiyor ama nasıl alacağını kendiside bilmiyor.Adamın yaşadığı şeyler zaten büyük resmi görmesine engel oluyor. Tanıdığın sevdiğin herkesi katletmişler, Gözlerini oymuşlar. Kurapika, Sasuke gibi kim birşey derse inanıp bir gün konohayı yıkıcam diye gaza gelen bir tipte değil. Gon ve Killua içinde vazgeçiyor zaten ve intikamına masumların karışmamasına dikkat ediyor.
İşte bende onu diyorum, engel olmayacak. Morel sevdiğim karakterlerden, reis akıyor resmenAdamın yaşadığı şeyler zaten büyük resmi görmesine engel oluyor. Tanıdığın sevdiğin herkesi katletmişler, Gözlerini oymuşlar. Kurapika, Sasuke gibi kim birşey derse inanıp bir gün konohayı yıkıcam diye gaza gelen bir tipte değil. Gon ve Killua içinde vazgeçiyor zaten ve intikamına masumların karışmamasına dikkat ediyor.
Morelin o olgunlukta olması yaşının etkisi Hani hikayeye dalıp Gon'un 12-13 yaşında olduğunu unutuyoruz,Kurapika'da 17 yaşındaydı diye hatırlıyorum tam liseli yaşındaİşte bende onu diyorum, engel olmayacak. Morel sevdiğim karakterlerden, reis akıyor resmen
Hepsini ayni anda mi yoksa sadece biri falan miGon'un gelişmiş hali sizce Örümcekleri yenebilir mi ?
Hepsini tek tek alır zaten. Aynı anda ?Hepsini ayni anda mi yoksa sadece biri falan mi