Yamaji işine baksın asıl. Netero dede gibisi yoktur. :/Yamamato gerçeği varken Netero idi sanırım ona laf düşmez :T
İşine baksın :/
Yakın zamanda hayır. Manga devam etmiyor.Bu animenin yeni bölümleri çıkmayacak mı?
Yamaji işine baksın asıl. Netero dede gibisi yoktur. :/Yamamato gerçeği varken Netero idi sanırım ona laf düşmez :T
İşine baksın :/
Yakın zamanda hayır. Manga devam etmiyor.Bu animenin yeni bölümleri çıkmayacak mı?
BankaiYamaji işine baksın asıl. Netero dede gibisi yoktur. :/
Yakın zamanda hayır. Manga devam etmiyor.
Hiç beklediğin gibi değil aslında. Uzun zaman oldu Gon diyip başını okşayacak bi tip değil.Gonun babasıda amma tripli adam yahu :/ Hiç sevmiyorum şöyle kurguyu :/
Baban şöyle , baban büyük adam , oo onun oğlu musun " hiç çekilmiyor. Klişenin dibi
Anladık işte :/
Babası tam ibiş la. Yalan o laflar.Gonun babasıda amma tripli adam yahu :/ Hiç sevmiyorum şöyle kurguyu :/
Baban şöyle , baban büyük adam , oo onun oğlu musun " hiç çekilmiyor. Klişenin dibi
Tripli mi?Oğlunun karşısında konuşamıyor bile.Bence zaten yanlışlıkla çocuk sahibi olmuş.Gonun babasıda amma tripli adam yahu :/ Hiç sevmiyorum şöyle kurguyu :/
Netero reis bizim GÜL'ümüzBankai
Kuzey Güney ...? Ne vereyim abime ?
hahaha olabilir de sıkıldım artık :/ Kime gitse " oo baban mı orada bulursun. Ooo baban mı büyük adam yahu "Babası tam ibiş la. Yalan o laflar.
Küçük bir ayrıntı veriyim; animenin sonunda kavuşuyorlar.hahaha olabilir de sıkıldım artık :/ Kime gitse " oo baban mı orada bulursun. Ooo baban mı büyük adam yahu "
Hep aynı geyik anladık lan işte :/ Kavuştur baba oğulu nedir yani problemi ne bunların
Birde ses kayıtları yapmış Jigsaw gibi :/