Kızın mükemmel yöneticilik becerileri vb, mi var? Deemon daha iyi tercih bence.Kızı ölürse kim geçecek? Dengesiz Daemon mu?
Kızın mükemmel yöneticilik becerileri vb, mi var? Deemon daha iyi tercih bence.Kızı ölürse kim geçecek? Dengesiz Daemon mu?
Şu olayı birazcık okumak bile adamı gaza getiriyor. Olayı bile net bilmiyorum ama Ejderhaların Dansı'nın sonunda yapılan şov seride yapılan en taştaşlı(çoklu "ş" ile) iştir.Kurt saati yaklaşıyor. Tik tak
Ona daha en az 3 4 sene vardır ama wldlrlrrllrŞu olayı birazcık okumak bile adamı gaza getiriyor. Olayı bile net bilmiyorum ama Ejderhaların Dansı'nın sonunda yapılan şov seride yapılan en taştaşlı(çoklu "ş" ile) iştir.
Kral çar.
Kitapları okumadım belki yanlış biliyorumdur ama şöyle bir şey kalmış aklımda.Linçlemeyin ama Alicent'e de yazık yahu, arkadaşı istediği ile yatıyor kalkıyor. Kız daha genç yaşta krala sunuluyor, normalde en zengin ailelerden geldiği için eğlenmek belki hayatın tadını çıkarmak isterken, o güç o zenginlikle tek bir yaşlı adama satılıyor resmen. Diğer tarafta kankası evlenecek prens seçiyor katalogtan ve Alicent'i hiç anlamıyor sadece kendi dertleri var. Kız orada ne kadar kıskanıyor o durumu. Kral ile beraber olurken istemediği çok net ama katlanıyor. Sonra doğal olarak, o hırsla babası tarafından iyice kullanılmaya başlıyor. Alicent masum demiyorum ama biraz empati yapmak lazım.
Kral hem kızım devam etsin diye direnirken bir yandan da yeniden evlenip kızının önüne kendi çocuk yaparak çıkmaz bir durum yaratıyor. Üstüne üstlük bu çocuğu da güçlü bir aileden yapıyor. Nasıl bir sonuç bekliyordu ki, kraliçe vb herkes kralı desteklese bile çocuklar bizzat hak iddia edebilirdi. Ortamı karıştıran bizzat kral.
Kitaptan Stark spoileri dizi ile alakalı değil.Bu iç savaşa dair en iyi şey/gaz/havalı şey "o" starktır. Gördüğüm en havalı akıllı üper düper stark. Dört gözle bekliyorum reisi.
Kitapları okumadım belki yanlış biliyorumdur ama şöyle bir şey kalmış aklımda.
Alicent'ın mensubu olduğu ailenin yönettiği bölge Yedi'nin merkezi. Haliyle bu aile dini bütün bir sülale. En büyük günah da ensest ilişki... Ardından dünyanın zevk ü sefasında bulunmak.
Haliyle Alicent'ın eglence anlayışı pek olamaz gibi..