Ben de öyle indiriyorum ama bazı arkadaşlar telefondan izlediğinden bunu da ekleyelim alternatif olsun diye attımHer daim indirerek indirdiğim için olur da indirerek izlemek isteyen olur diye koyayım dedim.
Son düzenleme:
Ben de öyle indiriyorum ama bazı arkadaşlar telefondan izlediğinden bunu da ekleyelim alternatif olsun diye attımHer daim indirerek indirdiğim için olur da indirerek izlemek isteyen olur diye koyayım dedim.
PC patladı şu aralar benim, ben de telden izliyorum. Torrenti de telden yapıyorum. Torrent falan uğraşmak istemeyen olursa diye o linki attım mobil olarak da indirilir o siteden.Ben de öyle indiriyorum ama bazı arkadaşlar telefondan izlediğinden bunu da ekleyelim alternatif olsun diye attım
Bölüm nasıl gençler, heyecanla eve gidip izlemelikse söyleyin çekinmeyin de yerimde duramayayım
Arkadaşlar Güç Yüzüklerini yerdiğiniz gibi şu diziyi de az yerin eve koştura koştura gidiyoruz telif yemeden izleyelim diye
Ben de aynı durumdayım. İş çıkışı izleyeceğim ve sabırsızlanıyorum. Baya da iyiymiş bölüm.
Corlys'in karısı olmamış siyah saçlı olması lazımdı :/Arkadaşlar Güç Yüzüklerini yerdiğiniz gibi şu diziyi de az yerin eve koştura koştura gidiyoruz telif yemeden izleyelim diye
Güç Yüzükleri berbat bir dizi, övmeyi geç katlanılacak bile neredeyse hiçbir yanı yok. Ama komik dizi hakkını vereyim. Özellikle Galadriel sahneleri baya güldürüyorArkadaşlar Güç Yüzüklerini yerdiğiniz gibi şu diziyi de az yerin eve koştura koştura gidiyoruz telif yemeden izleyelim diye
Targaryenler en iyi hanedir bir kere Starklar da yiğen evliliği yaptılar hem- Dayı be hadi be yap bi krallık
- Ehehehe ulan kerata geldin o yaşa he
- Tamam gel hadi anangile dersen ciğerini sökerim
- Ahacfsssss kraaal, ayıpsın
- Dayı burası müthiş bu avratlar ne böyle aboovvv
- ehehehe keranacı seni
- ahsdsss
- Gel bak burdan manzara daha iyi
- Uhuhuuu o ne öyle... dayı ne oldu? Ne yapıy... bi dk... ama biz... gel bıraaa hırrrr...gitme... da..yı
- herkes yatırır bir gün yakın akrabasını yeğen ama bizim günümüz daha gelmedi.
Eyşan müziği ve kapanış.
Game of Ensest'te sıradan bir gündü. Midesizliğinize kafam girsin evrenini ayrı dönemini ayrı hanesini ayrı