Daemon beni de sardı. Olayların işleniş şekli de iyi. Keskin bazı noktalarda. Fantastik kurgularda bu keskinliğe hasret kalmışız.Daemon tam olmuş diğerlerine hala ısınamadım.
Daemon beni de sardı. Olayların işleniş şekli de iyi. Keskin bazı noktalarda. Fantastik kurgularda bu keskinliğe hasret kalmışız.Daemon tam olmuş diğerlerine hala ısınamadım.
3.bölüm Trailerine de bakarsak bu sezon baya hızlı ilerliyor. Zaman atlamaları çok olacak.Daemon beni de sardı. Olayların işleniş şekli de iyi. Keskin bazı noktalarda. Fantastik kurgularda bu keskinliğe hasret kalmışız.
Velaryon ailesinin zenci yapılma sebebi Targlardan ayırt edilebilsinler diye bir şey okudum. Aslında amma mantıklı çünkü Velaryonların zenci olmadığı gibi bir şey geçmiyor. Taa ki bir meseleyi göz önüne alıncaya dek;
İlerleyen zamanlarda Velaryonun oğlanla prensesimiz evlenecek. Tüm Westerosta Game of thronestan hatırladığımız Loras-Renly homoseksüel dedikodusu gibi bir dedikodu dönecek bu velaryon çocuğu için.
Üstüne prensesin Strong isimli bi şövalyeden çocuk peydahladığı dedikodusu çıkacak falan. Şimdi bu çocukları (ki biri aegon iii) zenci yapsalar ayrı yapmasalar ayrı. Hayırlı uğurlu olsun.
Sen kitapları okumadın mı Keko Eğer okumadıysan aklıma üç beş bir şeyler geldi...Kitap spoilerlarını kaldırsanız mı:/
Hayır, Martinin hiçbir kitabına bakmadım mümkünse spo vermeyin lo..Sen kitapları okumadın mı Keko Eğer okumadıysan aklıma üç beş bir şeyler geldi...
Boşver sen sevmezsin zaten. Sissoylu 2. Kitabı sevmeyen birisi Asoiaf eserlerinden de zevk almaz. Paso politika entrika bilmemne..Kitap spoilerlarını kaldırsanız mı:/