Başlamışsın yine hikayeyeHüüü Andallar lütfen ağacımzıı kesmeyin lütfen hüüü. Greyjoylar daha onurlu be!
Başlamışsın yine hikayeyeHüüü Andallar lütfen ağacımzıı kesmeyin lütfen hüüü. Greyjoylar daha onurlu be!
Yoklukta çok övdük diziyi ama Got falan etmez bu.
Bu dizinin olayı Charizard vs Magmar ambiyansıyla bizleri gazlayacak olması. Got edemez zaten. Ama umuyorum aksiyona ve ejderhaya çok güzel doyuracak. Bu dizi bitince Robert isyanı döneminin de kesinlikle işlenmesi lazımYoklukta çok övdük diziyi ama Got falan etmez bu.
İşleyecek çok şey var. Eğer son sezonlardaki gibi plot armorlarla dolu sıkıcı bir şey ortaya koymazlarsa baya malzeme var işleyecek.Bu dizinin olayı Charizard vs Magmar ambiyansıyla bizleri gazlayacak olması. Got edemez zaten. Ama umuyorum aksiyona ve ejderhaya çok güzel doyuracak. Bu dizi bitince Robert isyanı döneminin de kesinlikle işlenmesi lazım
Robb Stark'ın tuttuğu gibi.Reisler söz vermiş bir kere Starklar sözlerinde dururlar
Starklar da hileli. Tüm çocukları ya warg ya da yeşilgören.Starklar > herhangi bir hane. Targlar ve diğer Valyria'lıların olayı hile gibi. Karşılaştırma dışı tipler. Age of oynarken rakibe kamyonla dalmak gibi bir şey yaptıkları. Westeros'ta ejderha vardı da biz mi binmedik deseler hakları var lan o hanelerin.
Valla bence bazı açılardan Got'an çok daha iyi, özellikle görsel dili ve anlatımı. Fazla diyaloga ihtiyaç duymadan rahatlıkla derdini anlatıyor dizi.Yoklukta çok övdük diziyi ama Got falan etmez bu.
Başlarda ben alışamadım ama sonradan sardı şu zaman atlamaları falan geçince. Deamon etrafta gezip duruyodu nereden geldi niye geldi belli değil bu ne ayak şimdi diyordum.Valla bence bazı açılardan Got'an çok daha iyi, özellikle görsel dili ve anlatımı. Fazla diyaloga ihtiyaç duymadan rahatlıkla derdini anlatıyor dizi.