Biz Cole diyorsak diğer yeşilcilerle siyahcılarla kıyaslayıp diyoruz.Al biraz Cole çapsızından sonra gözün adam görsün @RedTeroR
Bu adamın bir falsosu yok, kral adamdır.
Biz Cole diyorsak diğer yeşilcilerle siyahcılarla kıyaslayıp diyoruz.Al biraz Cole çapsızından sonra gözün adam görsün @RedTeroR
Sunucu sorun oluyor watch part muhabbeti olmadığı zaman. İlk yüzük bölümünde de olmuştu:/ Kareleniyor görüntü.
Sonraki bölüm sezon finaliymiş. Bu diziyi 9 hafta boyunca takip etmek benim için ayrı bir zevkti. Dizi GOT kalitesindeydi, belki daha da iyiydi. İsterseniz son bölümü discord'da izleyebiliriz @RedTeroR @Sesshomaru @kekomancer
Olur fark etmez bana.
Sonraki bölüm sezon finaliymiş. Bu diziyi 9 hafta boyunca takip etmek benim için ayrı bir zevkti. Dizi GOT kalitesindeydi, belki daha da iyiydi. İsterseniz son bölümü discord'da izleyebiliriz @RedTeroR @Sesshomaru @kekomancer
Tatava yaBma sonra 4k izlersinSunucu sorun oluyor watch part muhabbeti olmadığı zaman. İlk yüzük bölümünde de olmuştu:/ Kareleniyor görüntü.
Görüntüde problem olmazsa izleriz.Olur fark etmez bana.
Dc presi olan biri varsa ben okeyim. Japon erotik videolarından hallice bir final bölümüne yüreğim el vermez..Tatava yaBma sonra 4k izlersin
Kim ne verdi yineYav şu tv dizisinde niye kitaptan spoiler veriyorsunuz bari spoiler başlığını kitap diye yazin
Aynen anasını satayım yok stark çıkacak yok şu çıkacak saçma sapan yorumlar sürekli. Adamlar kitabı okumuş gelmiş dizi alanında tartışıp duruyolar. Hayır başka yerde tartışsınlar ikide birde konu dönüp dolaşıp kitaba geliyor. Hayır birde sürekli gelecek olaylarla ilgili beklenti, Kitabı biliyolar diye.Yav şu tv dizisinde niye kitaptan spoiler veriyorsunuz bari spoiler başlığını kitap diye yazin
@Mcgill Spolu yorumlar atmış bölüm yorumu sandım açtim baktimKim ne verdi yine