Jaime’ci değilim ben sen başkasına söylüyorsun o zaman.Jaime gibi simplik yapsa bayılırdınız tabi, siz de haklısınız
Jaime’ci değilim ben sen başkasına söylüyorsun o zaman.Jaime gibi simplik yapsa bayılırdınız tabi, siz de haklısınız
Cole simpliği kabul etmeyip yoluna baksaydı ayrı. Ama düşman olması ayrı şeydir.Cole Simpliği kabul etmedi diye ne laf yedi be
Reis şimdi Cole, Rhaenyra'ya nasıl böyle söyler diye geziyor millet etrafta.Jaime’ci değilim ben sen başkasına söylüyorsun o zaman.
Engellemese beni uğraşcaktım. Fazla gittik üstüne tüh...Jaime’ci değilim ben sen başkasına söylüyorsun o zaman.
Cole aziz mi ? Cole'un aziz olduğunu iddia eden var mı ? Ama Rhaenyra gibi bir karaktere istediğini yapabilir hakkıdırCole simpliği kabul etmeyip yoluna baksaydı ayrı. Ama düşman olması ayrı şeydir.
Yav simplik yapmasına gerek yok zaten ama düşman olma motivasyonu Türk dizisinden hallice, dedikodusunu falan yapıyor. Kendi kızdan büyüktü aklı yok mu? Kendi bozdu yeminini. Başkasını günah keçisi yapıyor.Reis şimdi Cole, Rhaenyra'ya nasıl böyle söyler diye geziyor millet etrafta.
Adam ne desin yani Mahmut'a Mahmut demesin mi xD
Alternatifi olan Aegon süper birisi zaten slfşrlrCole aziz mi ? Cole'un aziz olduğunu iddia eden var mı ? Ama Rhaenyra gibi bir karaktere istediğini yapabilir hakkıdır
Kadın evlenmiş başkasından çocuk yapmış hem de 3-5 tane üstelik bu çocuklar tahta gelecekken.Yav simplik yapmasına gerek yok zaten ama düşman olma motivasyonu Türk dizisinden hallice, dedikodusunu falan yapıyor. Kendi kızdan büyüktü aklı yok mu? Kendi bozdu yeminini. Başkasını günah keçisi yapıyor.
Viserys'in doğdu dönemde doğsa Viserys'le aynı seviyede bir kral olabilirdi. Viserys'in sıkıntılı dönem de doğanı gibi işte Aemond da Daemon'un.Alternatifi olan Aegon süper birisi zaten slfşrlr
Yahu Viserys iyidir kötüdür bilemem ama karakter anlamında hiçbir zaafiyeti olan birisi değil. İyi bir adam. Viserys kötü dönemde doğsa en kötü Aenys gibi bir şey olurdu(isyanlara ama neden yaptılar çok alındım gücendim gidip konuşsak mı ki gibi tepkiler veren şaka gibi kraldı rahmetli).Viserys'in doğdu dönemde doğsa Viserys'le aynı seviyede bir kral olabilirdi. Viserys'in sıkıntılı dönem de doğanı gibi işte Aemond da Daemon'un.