İlerleyişe göre bakarsak 2. Sezon kesinlikle çıkması lazım.İlk 2 sezon Stark falan çıkmaz bence.
İlerleyişe göre bakarsak 2. Sezon kesinlikle çıkması lazım.İlk 2 sezon Stark falan çıkmaz bence.
4 sezon olacağı için 2.sezon sadece kan gövdeyi götürecek şekilde işlenir, 3 ve 4.sezonda Stark işlenir diye düşündüm. Kitabı okumadım henüz.İlerleyişe göre bakarsak 2. Sezon kesinlikle çıkması lazım.
Sadece 4'de işlenir ayrıntılı şekilde. Ama ilk göründükleri yer 2. Sezon olur.4 sezon olacağı için 2.sezon sadece kan gövdeyi götürecek şekilde işlenir, 3 ve 4.sezonda Stark işlenir diye düşündüm. Kitabı okumadım henüz.
En az birkaç bölüm sürer diye düşünüyorumStark çok işlenmez gib. Hatta işleneceği tek bölüm var, o tek bölüm onu daha etkileyici yapmaya yetecek. Tabi, düzgün işlenirse.
Martin böyle istemiş galiba. Bir de olaylar savaş sonrasına da biraz gidebilir. Kapanış kısmından önceki savaş kısmı ikiye bölünebilir de.4 sezon bu dizi için fazla
Aemond var en iyisi olur. Güzel haber.Sezonun en kötü bölümü olacak diyebilir miyiz? 1 saat Otto ve Cole izlenmez.
Sadece dance of the dragons için fazla olur, sonraki targları göreceksek normal tabiiMartin böyle istemiş galiba. Bir de olaylar savaş sonrasına da biraz gidebilir.
Tek bölüm işlenecekse, işlenmesin daha iyi. Kürklü bir adam geldi ve gitti diyeceksek, boşa kasmasınlar.Stark çok işlenmez gib. Hatta işleneceği tek bölüm var, o tek bölüm onu daha etkileyici yapmaya yetecek. Tabi, düzgün işlenirse.