Harbi boş sıradan sahneleri mi diyorlar olum? Evlilik merasimi yan yana yürüme vsDaemon falan filan da
Harbi boş sıradan sahneleri mi diyorlar olum? Evlilik merasimi yan yana yürüme vsDaemon falan filan da
Ensest paylaşım ile bu dizi ne alaka ? Doğrudan cimere şikayet etsin gereken yapılır zaten.
Bilmem öyledir herhalde . Bomboş çar ya komik geldiği için paylaştım.Harbi boş sıradan sahneleri mi diyorlar olum? Evlilik merasimi yan yana yürüme vs
Cole Tr'de yapımcı olsa dizinin yayın haklarını alamayınca aynen bunu yapardıCole da bunu savunurdu. @ch3rlo tam bir yeşilci olurmuş bu adamdan. dsadasasd
Bu arada şikayet edilmesi şaşırtmaz beni, forumda bile birisi Cimer'e şikayet ettim diyordu bir şeyi. sadasas Minik ispiyoncular çok.
Buldu prensesi. Aklı da karışıktı o ara prensesin. Tekmeyi yedi.Cole yeminini bozduktan sonra evlenerek şerefini kurtarmayı hedefliyordu tam Anadolu kurnazı.
Çok mal bir teklifti yav. Gereksiz tribe girdi bir de uçkuruna hakim olamıyorsun sonra ağlıyorsun yemin bozduk diyeBuldu prensesi. Aklı da karışıktı o ara prensesin. Tekmeyi yedi.
Ne ağlaması adam çekti gitti.Çok mal bir teklifti yav. Gereksiz tribe girdi bir de uçkuruna hakim olamıyorsan sonra ağlıyorsun yemin bozduk diye
Adam olaydı öldürürdü kendini o gece. Tam onursuz keko.Çok mal bir teklifti yav. Gereksiz tribe girdi bir de uçkuruna hakim olamıyorsan sonra ağlıyorsun yemin bozduk diye
Kaido'yu yenmek için Luffy'e yanlayıp, Kaido'yu yendikten sonra düşmanız diyen Law gibi. Trafalgal Cole mu desek buna?Cole yeminini bozduktan sonra evlenerek şerefini kurtarmayı hedefliyordu tam Anadolu kurnazı.