Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] House of the Dragon (2022-)

Tarafınız nedir?

• Kullanılan toplam oy
    99
Ben anlamıyorum adam diyor ki bunlar yeğenimin çocukları değil (ki herkes biliyor zaten) ve atalarimin koltuğunda kendi kanımdan kendi soyumdan birisinin oturmasını istiyorum buna da kimse karışmaz. Sonra da kafasını kesiyorlar. Ne güzel memleket la. Rhea daha en başından hem Krala hemde tüm ülkeye yalan üstüne Kurulu bir politika benimsemiş bile. Olmaz olsun öyle Kraliçe.
Nedense dizide kitaplara göre biraz vahşileştirme var

1. Turnuvalar gladyatör dövüşleri gibi olmaz. Arada kazalar falan olabilir özellikle mızrak dövüşlerinde ama öyle kılıçların çekilip milletin birbirini deşmesi yoktur. Hatta Meeren'de Dany gladyatör dövüşleri tarzı dövüşleri kaldırınca ve halk tepki gösterince Barristan alternatif olarak Westeros tarzında turnuva düzenleyebiliriz demişti.

2. Cole kitaplarda Leanor'un sevgilisini düğünde döverek öldürmedi. Turnuva sırasında gene biraz fazla üstüne gitmek suretiyle öldürdü.

3. Kitaplarda Viserys bu piç mevzusundan bıkıp bir daha torunlarıma piç diyen olursa dilini keserim demişti. Sonra o Velaryon bizzat kralın önüne gelip bunlar piçtir makamımı istiyorum deyince Viserys bunu diyenin dilini kestirdi. Hakkı olabilir tabi ama adam kendi kaşındı :D

Ben anlamıyorum adam diyor ki bunlar yeğenimin çocukları değil (ki herkes biliyor zaten) ve atalarimin koltuğunda kendi kanımdan kendi soyumdan birisinin oturmasını istiyorum buna da kimse karışmaz. Sonra da kafasını kesiyorlar. Ne güzel memleket la. Rhea daha en başından hem Krala hemde tüm ülkeye yalan üstüne Kurulu bir politika benimsemiş bile. Olmaz olsun öyle Kraliçe.
Gayet adamın hakkıydı bu arada. Torpilçe şaşırtmadı.

Gayet adamın hakkıydı bu arada. Torpilçe şaşırtmadı.
Hakli tabi ağa adam çok güzel de konuştu. Abisinin, ondan önce babasının, babasının babasinin koltuğu sonuçta böyle gelmiş hep, ne badireler atlatmışlar hayata kalıp yükselmişler. Hadi kız tarafı Valeryon olsa yine anlarsın ama kız Targaryen erkek Strong ve diyorlar ki artık o mülk Valeryonlarin değil. Kraliçe kendi koltuğuna kardeşleri talip olunca kıta da savaş başlatıyor ama adam doğruları söyleyince suspus bekliyor, umrumda bile degil çünkü oraya kimin oturduğu. Rhae göz göre göre hem ailesine ihanet etmiş hemde bu yüzden kaç kişi oldu. Birde Alicent'e laf ediyor. Ikisi de sevmediği kişler ile evlendiler ama Alicent en azından nefret etse bile, bu durumdan hoşlanmasa bile, katlandı fedakarlık yaptı ne Kralına ne de ailesine ihanet etmedi. Rhae daha evlenme aşamasında önce Cole'e gel beraber olalım boşver benim evli olmamı dedi Cole reddeti gitti bu seferde başkası ile yattı. Inanılmaz bir kadın ya ahahahaha

Oldum olası targeryanları sevemedim.Bu kızda nefretim.Babası zaten çapsız kral.Rineyranın desteklenicek hiçbir yanı yok.İyi ki Robert ve Ned devirmiş bunları. Forever Stark

Hakli tabi ağa adam çok güzel de konuştu. Abisinin, ondan önce babasının, babasının babasinin koltuğu sonuçta böyle gelmiş hep, ne badireler atlatmışlar hayata kalıp yükselmişler. Hadi kız tarafı Valeryon olsa yine anlarsın ama kız Targaryen erkek Strong ve diyorlar ki artık o mülk Valeryonlarin değil. Kraliçe kendi koltuğuna kardeşleri talip olunca kıta da savaş başlatıyor ama adam doğruları söyleyince suspus bekliyor, umrumda bile degil çünkü oraya kimin oturduğu. Rhae göz göre göre hem ailesine ihanet etmiş hemde bu yüzden kaç kişi oldu. Birde Alicent'e laf ediyor. Ikisi de sevmediği kişler ile evlendiler ama Alicent en azından nefret etse bile, bu durumdan hoşlanmasa bile, katlandı fedakarlık yaptı ne Kralına ne de ailesine ihanet etmedi. Rhae daha evlenme aşamasında önce Cole'e gel beraber olalım boşver benim evli olmamı dedi Cole reddeti gitti bu seferde başkası ile yattı. Inanılmaz bir kadın ya ahahahaha
Boşuna Starkcı değiliz :a:

Ya yatsın isterse bütün sarayla yatsın ama çocuk yapması saçmalık evlenmediği birinden. Git Strong'la evlen Laenor'la olmuyor çocuğumuz de. Vaemond geçsin Driftmark'ın başına. En büyük çocukta sıradaki tahta geçicek kişi olur. Tamamdır bu kadar. Kadın çok garip cidden.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık