Tengen Toppa Gurren Lagan izledin mi ?Kaza şeklindeki Crush olur anca dsfjgsdf
Mazi gönlümüzde bir yara. Mesela ben bir ara Reze'yi de Hakugillerden sanmıştım... Takii Denji kalite kontrol yapana kadar.
Tengen Toppa Gurren Lagan izledin mi ?Kaza şeklindeki Crush olur anca dsfjgsdf
Mazi gönlümüzde bir yara. Mesela ben bir ara Reze'yi de Hakugillerden sanmıştım... Takii Denji kalite kontrol yapana kadar.
Haku=Kiku... Haku olayı bende travma yaratmıştı sjjsjsjHaku :S
Luffy ile Drake’ye nerede yanladık kardeşim çıkar göster...!Luffy'e yanladınız sesimiz çıkmadı Drake'e yanladınız sesimiz çıkmadı Narto'nun karısına yanlamak nedir be yuh
Yok izlemedim MW reyiz. Ama olayını biliyorum galaksi falan fırlatıyordu robotlar.Tengen Toppa Gurren Lagan izledin mi ?
İzle orada bu konuya uygun bir karakter bulabilirsin belki bilemiyorum.Yok mu don giyen 15 yaşındaki Niny'i atacak cesur adamlar!!
Yok izlemedim MW reyiz. Ama olayını biliyorum galaksi falan fırlatıyordu robotlar.
Massaka?İzle orada bu konuya uygun bir karakter bulabilirsin belki bilemiyorum.
Yok mu don giyen 15 yaşındaki Niny'i atacak cesur adamlar!!
Yok izlemedim MW reyiz. Ama olayını biliyorum galaksi falan fırlatıyordu robotlar.
Bu karakter aslında Nami'nin olması gereken hali gibi birşeydi silahı vardı dandik sopa yoktu elinde.Şekli de vardı tabii.Massaka?
Nami bundan daha kaliteli...Bu karakter aslında Nami'nin olması gereken hali gibi birşeydi silahı vardı dandik sopa yoktu elinde.Şekli de vardı tabii.