Dövülürken hiç tepkide vermiyor. Sahnenin öncesini bulamadım. Kalkıp birde hepsini karşısına alıyor.Öyle de yenilmiyor ki bir sefer çocuk halindeyken kaç saat boyunca hayvanadam tarafında dövüldü bir halt olmadı.
Dövülürken hiç tepkide vermiyor. Sahnenin öncesini bulamadım. Kalkıp birde hepsini karşısına alıyor.Öyle de yenilmiyor ki bir sefer çocuk halindeyken kaç saat boyunca hayvanadam tarafında dövüldü bir halt olmadı.
Öyle de yenilmiyor ki bir sefer çocuk halindeyken kaç saat boyunca hayvanadam tarafında dövüldü bir halt olmadı.
Wrath kılıç kullanıyor yalnız. Pride yumruk yediği zaman,yumruğu yiyor ve etkileniyor ama dayanıklılığından ötürü ayağa hemen kalkabiliyor. Bedeni kesilemeyecek bir yapı da değil.Dövülürken hiç tepkide vermiyor. Sahnenin öncesini bulamadım. Kalkıp birde hepsini karşısına alıyor.
Aslan olan Pride gidiyordu. Pençesiyle defalarca kesiyor, yenilenme özelliğiyle bence baş edebilir Wrath'a karşı.Wrath kılıç kullanıyor yalnız. Pride yumruk yediği zaman,yumruğu yiyor ve etkileniyor ama dayanıklılığından ötürü ayağa hemen kalkabiliyor. Bedeni kesilemeyecek bir yapı da değil.
Bilgi yanlışlığını düzelteyim bu arada,Pride en güçlü homunculus olarak geçmedi. "İlk yaratılan homunculus" olarak geçti. En güçlü homunculus ünvanı Baba'daydı.Pride is a major villain in the Fullmetal Alchemist manga series and its second anime adaptation series Fullmetal Alchemist: Brotherhood. He is the first homunculus created by Father (the main antagonist of the series). He lives with the homunculus Wrath, the ruler of the country of Amestris known by the population as King Bradley, posing as his adopted son Selim Bradley to create a facade of benevolence
Alphonse yanında Kimblee varken vs atıyordu onla düşün.Pride gücü daha işlevseldi diye hatırlıyorum, ondan sonra gelir kılınççı wrath.