sensey 7 Eyl 2020 #122 Vintage Culture dedi ki: Senin fikrin ne bu konuda Genişletmek için tıkla ... Ben yavaşlar alır demiştim başta. Kuzan'a ters, donmayacak meyveler var karşıda. Ama hızlılar takımı daha organize olabilirler gibi.
Vintage Culture dedi ki: Senin fikrin ne bu konuda Genişletmek için tıkla ... Ben yavaşlar alır demiştim başta. Kuzan'a ters, donmayacak meyveler var karşıda. Ama hızlılar takımı daha organize olabilirler gibi.
Chris 8 Mar 2021 #125 Garpla wb, Shanks le de bm birbirini götürür. Sengoku ve akainu da Kuzan-kizaru'nun içinden geçer. Yavaşlar takımı alır.
Garpla wb, Shanks le de bm birbirini götürür. Sengoku ve akainu da Kuzan-kizaru'nun içinden geçer. Yavaşlar takımı alır.
justahuman 8 Mar 2021 #126 Animenin son bölümünden anlıyoruz ki WB hızlılar takımından olmalıymış. Adam Oden'in deparından hızlı (uçuyor).
Animenin son bölümünden anlıyoruz ki WB hızlılar takımından olmalıymış. Adam Oden'in deparından hızlı (uçuyor).
Tiksav Lee 8 Mar 2021 #127 Yavaşlar Takımının alan hasarı çok yüksek yani Deprem, Magma yağmuru, Sengoku'nun şok dalgası, Linlin'in mikail gücüyle yavaşlar takımı alır. Saklanacak alan yoksa hızınla kaçabileceğin yer yok demektir
Yavaşlar Takımının alan hasarı çok yüksek yani Deprem, Magma yağmuru, Sengoku'nun şok dalgası, Linlin'in mikail gücüyle yavaşlar takımı alır. Saklanacak alan yoksa hızınla kaçabileceğin yer yok demektir
İtachi_27 8 Mar 2021 #128 Hızlılar takımı alır çünkü hız bir savaştaki en önemli etkenlerdendir. Hatta fiziksel güçten bile daha önemlidir. Garp >= Whitebeard Aokiji >= Akainu Kizaru > Sengoku Shanks>= Big Mom
Hızlılar takımı alır çünkü hız bir savaştaki en önemli etkenlerdendir. Hatta fiziksel güçten bile daha önemlidir. Garp >= Whitebeard Aokiji >= Akainu Kizaru > Sengoku Shanks>= Big Mom