William cutting 5 Eki 2019 #111 İnari dedi ki: Ama örümcekler dışında tam gücünde olmaması da var reyizin. Tabii zekasıyla bunu da halleder diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla ... Öyle bir şey yok. Sadece Chain Jail yeteneğini onlara karşı kullanabiliyor. Onun dışında tüm yetenekleri kullanmakta.
İnari dedi ki: Ama örümcekler dışında tam gücünde olmaması da var reyizin. Tabii zekasıyla bunu da halleder diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla ... Öyle bir şey yok. Sadece Chain Jail yeteneğini onlara karşı kullanabiliyor. Onun dışında tüm yetenekleri kullanmakta.
İnari 5 Eki 2019 #112 William cutting dedi ki: Öyle bir şey yok. Sadece Chain Jail yeteneğini onlara karşı kullanabiliyor. Onun dışında tüm yetenekleri kullanmakta. Genişletmek için tıkla ... Ondan bahsediyorum zaten. O yetenek hafife alınamaz :/
William cutting dedi ki: Öyle bir şey yok. Sadece Chain Jail yeteneğini onlara karşı kullanabiliyor. Onun dışında tüm yetenekleri kullanmakta. Genişletmek için tıkla ... Ondan bahsediyorum zaten. O yetenek hafife alınamaz :/
William cutting 5 Eki 2019 #113 İnari dedi ki: Ondan bahsediyorum zaten. O yetenek hafife alınamaz :/ Genişletmek için tıkla ... Kendisine yeni bir men ve yen mührü basar. Şartları değiştirir. Nasıl olsa Gon ve Killua'ya bile basacaktı.
İnari dedi ki: Ondan bahsediyorum zaten. O yetenek hafife alınamaz :/ Genişletmek için tıkla ... Kendisine yeni bir men ve yen mührü basar. Şartları değiştirir. Nasıl olsa Gon ve Killua'ya bile basacaktı.
İnari 5 Eki 2019 #114 William cutting dedi ki: Kendisine yeni bir men ve yen mührü basar. Şartları değiştirir. Nasıl olsa Gon ve Killua'ya bile basacaktı. Genişletmek için tıkla ... İşte aradığım yorum
William cutting dedi ki: Kendisine yeni bir men ve yen mührü basar. Şartları değiştirir. Nasıl olsa Gon ve Killua'ya bile basacaktı. Genişletmek için tıkla ... İşte aradığım yorum