King bunu çakmak niyetine bile kullanmaz.Kibrit gibi kullanıp atar.Hurdacıysa cacık ya Bepo olsa ufak bir şansı olabilirdi.
Heat ve Sanji ikinci adamlar. King sağ kol ama, klasman farkı var bir kere arada.Sanji vs Heat kıyaslayınca sorun yok King ile kıyaslayınca hemen isyan.
Vay Ercik gelmiş, hoş geldin. Bir sen eksiktin.2. Doflamingo kaderi görüyorum bu King de...
Artık yeni açılacak tüm konularda ki karakterler King üzerinden yüceltilecek. Bu kutsal görevi de sanki @Montana üstlenmiş gibi...
Adam mı? Yakışmadı Croc.Vay Ercik gelmiş, hoş geldin. Bir sen eksiktin.
Ağlamaya devam çekirdekciğim, yine King'in kaybedeceği bir konu açılmış...Vay Ercik gelmiş, hoş geldin. Bir sen eksiktin.
Nasıl yardım yav, yine yeniliyor King ankette...Valla ben @King 'e yardım ettim yaranamadım bir kere de karşı atak yapayım, hep o mu bize yapacak?
Önceden çok yardım ettik, şöyle şöyle yap dedik. Sayemizde yol katetti. Bir Zoricinin 3 ayda verebileceği eğitimi 1 haftada verdim ama o bize karşı saf tuttu. Biz ihanete, arkamızdan iş çevirilmesine çok alıştık ama. Sıkıntı yok reis.Ağlamaya devam çekirdekciğim, yine King'in kaybedeceği bir konu açılmış...
Nasıl yardım yav, yine yeniliyor King ankette...
Ben King'in kazanacağı bir konu açacağım yakında merak etme. O zaman ağlayan sen olacaksın, çünkü pek sevgili timsahcığın kaybedecek.Ağlamaya devam çekirdekciğim, yine King'in kaybedeceği bir konu açılmış...
Zamanında Ace'in ateşi için ''çakmak gazı, ateşi'' muhabbetleri yapıldı dalga geçildi, sıra King'e geldi...Önceden çok yardım ettik, şöyle şöyle yap dedik. Sayemizde yol katetti. Bir Zoricinin 3 ayda verebileceği eğitimi 1 haftada verdim ama o bize karşı saf tuttu. Biz ihanete, arkamızdan iş çevirilmesine çok alıştık ama. Sıkıntı yok reis.
Merak etme Crocodile göründüğünde o konuda ki oyları atanlar aynı senin sevdiğin karakter gibi olacak.Ben King'i kazanacağı bir konu açacağım yakında merak etme. O zaman ağlayan sen olacaksın, çünkü pek sevgili timsahcığın kaybedecek.