baLtazar 17 Ocak 2014 #1 Merhaba arkadaşlar forumda Hs oynayan varmı ve fazla keyi olan bu oyunun open betası geleceği yok, closed betaya key arıyorum :/
Merhaba arkadaşlar forumda Hs oynayan varmı ve fazla keyi olan bu oyunun open betası geleceği yok, closed betaya key arıyorum :/
Eyeshield-21 17 Ocak 2014 #2 Sürekli erteliyolar yemin ediyorum bende bıktım ha, bizde de yoh bekliyoruz mal gibi.
baLtazar 17 Ocak 2014 #3 Sorma 7 ocak gelecek diye hiç key mey aramadık blizzard eski zevzekliğini yaptı yine.
Honey Badger 18 Ocak 2014 #8 Raftel dedi ki: Oyun 31gb mı benmi yanlıs okudum acaba? Genişletmek için tıkla ... Yanlış okumuşsundur o kadar değil hatta yakın bile değil. 1.5 2 gb civarıdır.
Raftel dedi ki: Oyun 31gb mı benmi yanlıs okudum acaba? Genişletmek için tıkla ... Yanlış okumuşsundur o kadar değil hatta yakın bile değil. 1.5 2 gb civarıdır.
Honey Badger 18 Ocak 2014 #10 yobi dedi ki: feritin favori oyunu Genişletmek için tıkla ... Oynamıyorum daha benim gibi adama göre değil şans oyunları
yobi dedi ki: feritin favori oyunu Genişletmek için tıkla ... Oynamıyorum daha benim gibi adama göre değil şans oyunları