Gelmedi. Benim de vaktim olmadı çevirmek için.The Leftovers dizisine iyi bir çeviri geldi mi. Geldiyse izlemeye başlayayım, Fargo'yu bitirdim, yeni dizi bakıyordum başlayacak
Bir kaç kere izlemeye kalkıştım görüntü kalitesi çok berbattı izleyemedimDünyanın gelmiş geçmiş en iyi dizi Oz bence, parmak basmadığı ve incelemediği konu yok gibi neredeyse.
Bunu sadece bir hapishanede ve suçlular/günahkarlar ile yapıyor birde.
Eski olduğu için öyle ama böyle çok iyi serilerde görüntü kalitesi aramayacan. Tadını çıkarmaya bakacaksınBir kaç kere izlemeye kalkıştım görüntü kalitesi çok berbattı izleyemedim
1. mesajı okumayı unutmuş gibisin.Sadece bir kişi mi game of thrones yazdı ? Şıklarda olmaması da garip. The wire ve true detective izledim. Six feet under izledim ama yarıda bıraktım hiç sarmadı. The Leftovers'ın ilk sezonu izledim fena değildi. 2. Sezonu açtım bi heves kalmadı bilmiyorum devam eder miyim.
The sopranos'u cok merak ediyorum ..
Diğer sezonları izledikçe daha fazla OZ diyeceksin.Henüz ilk sezonunu izlemiş olmama rağmen OZ. Çok sürükleyici ve çarpıcı bir dizi. Bugün sırf 4 bölüm izledim.
Tüm oyuncular aşırı iyi, rahatsız edici derecede çarpıcı ve sürükleyici. Uzun zamandır bir diziyi art arda 4 bölüm izlememiştim.Diğer sezonları izledikçe daha fazla OZ diyeceksin.
20 yıl oldu hala yanına yaklaşan yok bu dizinin.