Bu diziyi unutmuştum dostum iyi olmuş yazdığın. Titus Pullo reyiz der susarım...Rome en iyilerinden.
Pek kimse bilmiyor ama yapılmış en iyi tarih dizisi Rome.
Çok arada kaldım ama dediğin gibi çok tanınan bir dizi olmadığı için diğer kısmına daha layık gördüm ama istersen ekleyebilirimRome en iyilerinden.
Pek kimse bilmiyor ama yapılmış en iyi tarih dizisi Rome.
O kadar kral dizi varken cidden leftlovers mı diyorsun?The Leftovers.
Listeden Oz, The Wire, True Detective, Band of Brothers, Six Feet Under'ı izledim. Listeden olmayan ve burada bahsedilen Rome ve Westworld'ü de izledim. Şu an The Sopranos'u izliyorum. Bunların içinde beni en çok etkileyen The Leftovers oldu. Hatta altyazısı çok kötü olduğu için, baştan çevirmeyi düşünüyorum.O kadar kral dizi varken cidden leftlovers mı diyorsun?
Keşke bütün Hbo diye direk yazsaydınThe Pasific, Oz, Wire, TD 1. Sezon, Leftlovers
İlk iki diye ayırmak çok zor geldi Genel olarak Hbo kaliteli işler yapıyor. Diğerlerini de beğeniyorum da en fazlabı bunlar galiba.Keşke bütün Hbo diye direk yazsaydın
Diziyle Pullo'nun adı özdeşleşmiş artık. İzlemiş kime sorsan oo Titus Pullo diyor.Bu diziyi unutmuştum dostum iyi olmuş yazdığın. Titus Pullo reyiz der susarım...
Eklersen oyum ona. Hbo'nun en iyi işlerinden biri.Çok arada kaldım ama dediğin gibi çok tanınan bir dizi olmadığı için diğer kısmına daha layık gördüm ama istersen ekleyebilirim