Yarım kalmış bir dizi sonuçtaOz, The Wire ve Rome en sevdiğim dizilerden. Rome'un bu kadar az oy almasının sebebi bence çoğu kişinin izlememiş olması. Şans verin derim.
Yarım kalmış bir dizi sonuçtaOz, The Wire ve Rome en sevdiğim dizilerden. Rome'un bu kadar az oy almasının sebebi bence çoğu kişinin izlememiş olması. Şans verin derim.
Bütçe sıkıntıları yüzünden diziyi kısa tutmuşlar, doğru düzgün savaş sahnesi çekememişler. Şahsen diziyi bitirdiğimde dizi yarım kalmış demedim. Keşke daha uzun olsaydı da şu adamların oyunculuklarını izleyebilseydim dedim.Yarım kalmış bir dizi sonuçta
Kralı analım.The Wire ilk 5'inde yoksa diyeceğim tek şey 'eyvah eyvah' olur.
Biraz tatsız bir dizi zevkine sahipsin.
ilk iki çoğu otoriteye göre The Wire ve The Sopranos yalnız :/ Ben de benzer düşünüyorum .KF'nin gençlerine helal olsun. İlk iki olması gerektiği gibi sıralanmış.
Çoğu otorite dediğin sanırım Oz'u kıyas dışı kabul edip ikinciyi belirlemeye çalışan kesim. Ya da iki üç yorum okudun bir yerde aklında öyle kaldı. Oz herhangi bir dönemde bu dizilerden geride gösterilmemiştir. Kendisinin olduğu listede de zirve onundur.ilk iki çoğu otoriteye göre The Wire ve The Sopranos yalnız :/ Ben de benzer düşünüyorum .
Hayır öyle yapmıyorlar daha geri sıralara koyuyorlar .Çoğu otorite dediğin sanırım Oz'u kıyas dışı kabul edip ikinciyi belirlemeye çalışan kesim. Ya da iki üç yorum okudun bir yerde aklında öyle kaldı. Oz herhangi bir dönemde bu dizilerden geride gösterilmemiştir. Kendisinin olduğu listede de zirve onundur.
Ben tamamen diziye güvendiğimden artistlik olsun diye genelliyorum da sen neye göre genelliyorsun Bavs?Hayır öyle yapmıyorlar daha geri sıralara koyuyorlar .
Orası öyle zaten ama keşke daha uzun olsaydı dediğim oldu. Titus Pillo muazzam bir karakterBütçe sıkıntıları yüzünden diziyi kısa tutmuşlar, doğru düzgün savaş sahnesi çekememişler. Şahsen diziyi bitirdiğimde dizi yarım kalmış demedim. Keşke daha uzun olsaydı da şu adamların oyunculuklarını izleyebilseydim dedim.