Ben de eğitim hayatım boyunca zorbalığa maruz kaldım lisenin sonuna kadar, eğitim hayatım boyunca sadece 1 arkadaşım oldu o'da beni ıssız,karanlık bir yere beni götürerek bana zarar verdi fiziksel olarak. benim için bu olayın (zorbalıkların) asıl gerçekleşme sebebi ilkokuldan başlıyor, benim kronik rahatsızlığım vardı bu nedenle hiçkimseyle oynayamıyordum kimse de beni arasına almıyor dışlıyordu bu yüzden zaten okulada çok sık gidemiyordum gittiğim zaman öğretmenler dalga geçiyordu Türkçe yazmayı okumayı öğrenmiştim yine de bana bilmiyorsun diyorlardı matematik sorusu veriyorlardı çözüyordum "bilemedin" diyordu ama bilmiştim ve sonra hatasını anlayıp şaşırmış ve beni tek kişilik sırama göndermişti, tek başıma sıraya oturtuyorlardı ilkokulda hiç arkadaşım olmadı bunun büyük bir sebebi öğretmenimden kaynaklıydı ve arkadaşım olmayınca bütün hayatıma yansıdı hiçkimseyle konuşmak istemiyorum hala ama şu son 2 senede (üniversite öğrencisiyim) 2 elin parmağından çok arkadaş edindim yani biraz, biraz kendime gelmeye çalışıyorum artık.