Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Hayaliniz neydi, ne oldunuz?

Aklımdaki sektörlerde yatırımcı/İş adamı olmayı hedefliyordum. Şuan uluslararası bir şirkette maaşlı köleliğe devam ediyorum.

İlkokulda en büyük hayalim doktor olmaktı

Lisede en büyük hayalim normal bir insan kadar sosyal olmak ve asosyal bir ucube olmamaktı

Ünide en büyük hayalim bir sene japonyada exchange yapmaktı.

Üçü de olmadı :s

Hayvanat bahçesi yönetmek(çocukken), öğretmenlik ve senaristlikti; RTS okuyorum.
Lahitler ve antik diller üzerine çalışmak istediğim bir dönemim de olmuştu; ortaokulun sonlarındaydı.

Küçükken arkeolog olmaktı. Junior Larousse en yakın arkadaşımdı. O yolda çalışmalarım hala devam ediyor.Son sınıf arkeoloji öğrencisiyim.

Ergenlikte müzisyen olmak çok istedim. Onu olduk şükür.

Ben istediğim her şeyi yaptım heralde. Futbolculuğu da çok istedim o ne yazık ki olmadı çünkü müzik ağır bastı.O olmasa kesin futbolla devam ediyorduk.

Japon kültür merkezine benzer bir kültür merkezi kurmak isterdim veya dergi çıkarmak ama çok ekstra bir hayal olduğunu farkettim benim hem ticaret bilgim de yok rafa kaldırdım bu yüzden olmazsa olmaz olursa olur bunun dışında bir hedefim olmadığını farkettim gerçi kulüp kurmak diye bir hayalim de vardı ama onu gerçekleştirdim ve başarısız oldum

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık