PC sağlam olsaydı bir ara ayar vermeye gelirdim ama ekranı kırık, tamirde
oynayan yok ki forumda 2 kere kurdum 1 kisi geldi sadece .PC sağlam olsaydı bir ara ayar vermeye gelirdim ama ekranı kırık, tamirde
oynayan yok ki forumda 2 kere kurdum 1 kisi geldi sadece .
çocuk mu teselli ediyon la Eyvallah sağolasın ama 6 kisi olmadıkça zevk alınmıyor ya. burada da o potansiyel yok. gerçi gecen girdim oynamayı bilmiyor kimse o yüzden zevk alamıyorlar diye düşünüyorum.Gel, 2-3 el oynayalım.
Ben çok seviyordum önceden ama sadece futsal oynuyordum hala oynarım yemek yiyordum gelemedim o yüzden.çocuk mu teselli ediyon la Eyvallah sağolasın ama 6 kisi olmadıkça zevk alınmıyor ya. burada da o potansiyel yok. gerçi gecen girdim oynamayı bilmiyor kimse o yüzden zevk alamıyorlar diye düşünüyorum.
Biz liglere katıldık, takım lideriydim, şu an arada telefonla girip bir kaç el atıp çıkıyorum.çocuk mu teselli ediyon la Eyvallah sağolasın ama 6 kisi olmadıkça zevk alınmıyor ya. burada da o potansiyel yok. gerçi gecen girdim oynamayı bilmiyor kimse o yüzden zevk alamıyorlar diye düşünüyorum.
daha demin baktım bir tane 3v3 big odası yok. üzücüBen çok seviyordum önceden ama sadece futsal oynuyordum hala oynarım yemek yiyordum gelemedim o yüzden.
Yeni gördüm. Yoksa katılırdım.oynayan yok ki forumda 2 kere kurdum 1 kisi geldi sadece .
Big yavaş ve sıkıcı geliyor bana futsala alıştıktan sonra bırakılmıyor. Zaten genelde de en yaygın oyun tipi futsal.daha demin baktım bir tane 3v3 big odası yok. üzücü