Kanka yurdun interneti iyi yurtta oda arkadaşlarımla neredeyse her gece oynuyoruz. Normalini bilmem de powerda içinden geçerim artıkLa 5 gol atılınca bunda skor hala 0-0 görünüyor ne Sugoı de olsun?

edit: şu an yurtta değilim çarşambadan sonra anca
Kanka yurdun interneti iyi yurtta oda arkadaşlarımla neredeyse her gece oynuyoruz. Normalini bilmem de powerda içinden geçerim artıkLa 5 gol atılınca bunda skor hala 0-0 görünüyor ne Sugoı de olsun?

Öyle deyip de oynayınca "Abi bu oyun bozuk" falan deme sonra.Kanka yurdun interneti iyi yurtta oda arkadaşlarımla neredeyse her gece oynuyoruz. Normalini bilmem de powerda içinden geçerim artık![]()

Genelde farklı eğlenceli maplerin açıldığı odalarda takılıp, arkadaşlarla yorumlarda milleti trolleyip, milletle kavga edip stres atıyoruz oynamaktan ziyade. O yüzden o kadar da iyi değilimdir.Öyle deyip de oynayınca "Abi bu oyun bozuk" falan deme sonra.![]()
Yine de seni yenerim yav. Sen duvara doğru gidip hayvan gibi abanarak ilerliyordun ben pingli olunca durduramıyordum seni. 
Neyse net bulursam alırım havanı. Oyunda ki saykoluğumu unutmuşsun.Genelde farklı eğlenceli maplerin açıldığı odalarda takılıp, arkadaşlarla yorumlarda milleti trolleyip, milletle kavga edip stres atıyoruz oynamaktan ziyade. O yüzden o kadar da iyi değilimdir.Yine de seni yenerim yav. Sen duvara doğru gidip hayvan gibi abanarak ilerliyordun ben pingli olunca durduramıyordum seni.
![]()

yeni görüyorum valla, hala oynamak isteyen ve interneti iyi olan kuracaksa damlarım.
zaten genel olarak oynamayı bilmeyenler takılıyoruz çok şaaapma :TEvde neti kapattım ben. Hem oynamayalı çok oldu acemiyiz artık. :/
Netim yok be yoksa takılırdık. :/yeni görüyorum valla, hala oynamak isteyen ve interneti iyi olan kuracaksa damlarım.
zaten genel olarak oynamayı bilmeyenler takılıyoruz çok şaaapma :T
Oynamak isteyen her türlü oynar, bahanen için teşekkürlerNetim yok be yoksa takılırdık. :/
Fakirek gardaş netimiz yok. Napak kendimizi mi kesek?Oynamak isteyen her türlü oynar, bahanen için teşekkürler![]()