Sanji'den sonra en güçlü kişi Franky olarak gözüküyor.Bu ikisi arasında bile belli bir fark bence.Sanji-Franky arası fakat Sanji'ye güç olarak daha yakın biri gelse yeterdi bence.Ya da Oda Franky'i biraz daha güçlü yapsaydı gayette yeterdi.
Arttırıyorum, ergen Perona'sız ve okamasız o devrim eksik kalır. Hatta feminizmin memleketi Amazon Lily'den Margaret'i de ekleyelim.Pudding de gelsin ve Hasırşapka Korsanları feminen devrime teslim olsun
Ben de görüyorum ve arttırıyorum, forumdan bir hanım kızımızı da tayfaya alsınlar.Arttırıyorum, ergen Perona'sız ve okamasız o devrim eksik kalır. Hatta feminizmin memleketi Amazon Lily'den Margaret'i de ekleyelim.
Margaret sevdiğim nadir kadın karakterlerdendi. Gelseydi iyi olurdu.Arttırıyorum, ergen Perona'sız ve okamasız o devrim eksik kalır. Hatta feminizmin memleketi Amazon Lily'den Margaret'i de ekleyelim.
Margeret'i Luffy'e alacağız Hancock için duygularını içine gömdü kızcağız. Şimdilik Jinbei ve Carrot yeterli. : ))Arttırıyorum, ergen Perona'sız ve okamasız o devrim eksik kalır. Hatta feminizmin memleketi Amazon Lily'den Margaret'i de ekleyelim.
Margaret sevdiğim nadir kadın karakterlerdendi. Gelseydi iyi olurdu.
Margaret kadının dibidir. Hancock megalomanı yüzünden arada kaynadı gitti. Bon-chan da fedaların okamasıdır, candır.Margeret'i Luffy'e alacağız Hancock için duygularını içine gömdü kızcağız. Şimdilik Jinbei ve Carrot yeterli. : ))
Bon-chan'ının tayfa da olmaması ise büyük kayıp
Uyuz oluyorum maskot karakterlere. Tayfa değil sirk sankiMargaret kadının dibidir. Hancock megalomanı yüzünden arada kaynadı gitti. Bon-chan da fedaların okamasıdır, candır.
Maskot Carrot gelecek ama işte.
Maskot görünümlü karakterlerle benim bir sorunum yok. Ama o karakterlerin makus kaderi, içlerinin gittikçe boşaltılıp, maskotlaştırılması olunca; uyuz olmamak mümkün değil. Hey gidi umutsuz aptallar için ilaç yapacak Chopper, hey!..Uyuz oluyorum maskot karakterlere. Tayfa değil sirk sanki