Luffy - Sağ kol üstü, Yonko/amiral altı. Katakuri 100 ise bence yonkou en azından 200 vardır. Luffy de 150 filan olur.
Zoro - 3. komutan, 2. komutan arası. Cracker, Jack üstü. Kıyaslama açısından kesin emin olmamakla birlikte Hawkins ve Drake de bu seviyelerde olabilir.
Sanji - 4. komutan, 3. komutan arası. Snack üstü. Muhtemelen Urouge, Killer, Apo bu seviyelerdedir.
Usopp - Bu arc inanılmaz power up alacaktır. K. hakisini bilinçli kullanmayı öğrenir. Hatta belki bizim üçlüden biri bunu fark ederse (kesin Sanji olur o) Usopp'a bu gücün detaylarından bahsedebilir. Aynı zamanda b. haki uyandırmasını da bekliyorum. 150-200 milyon eder güç olarak.
Franky - Bu arc çok iş yapmaz gibi geliyor bana. Ama dövüşürse hiç görmediğimiz tekniklerini gösterebilir. Arc sonu 350 milyon edecek gücü olur.
Robin - Franky ile aynı ancak bilmediğimiz bir tekniği olduğunu sanmıyorum. Hiç dövüşlere girmedği için gücünü kestirmesi zor.
Brokk - Kılıç kullandığı için bu arc yine aktif olur. Muhtemelen k. haki uyandırabilir. Arc sonu seviyesi 200 milyon eder.
Chopper - Franky ve Robin gibi ciddi bir şey yapmasını beklemiyorum dövüş anlamında. Dövüşürse muhtemelen Brokk kadar gücü olur. 200 milyon.
Nami - Geçen arc baya bir power up aldı. Şuan gücü en az 150 milyon ediyordur. Bu arc çok iş yapar zeus ile. K. haki uyandırmasına kesin bakıyorum. Arc sonu Usopp kadar olur.