Allah allah ya
Bunları topluyorum.

Allah allah ya
Bunları topluyorum.
Zoro sağ kolu rüyasında anca alır.Allah allah yaAbi Zoro'nun direk King alması serinin dinakmilerine ters değil mi ya? Yanı Luffy yc1 alana kadar Cesar-Dof-Craker yendi ve yenerken kendini tecrübe açısından geliştirdi. E Zoro doğru düzgün kendini gelistirecek veya sınırlarını zorlayacak rakiple karşılaşmadan yc1 alıyorsa demek ki bu adam daha Dresrossa'da Luffy'den gucluydu WCI ile de Luffy anca gözlem hakisi ile Zoro'yu geçti gibi birşey oluyor.
Dur kavga çıkaracaksınZoro sağ kolu rüyasında anca alır.
Zoro aldığı silah güncellemesinden önce yonkou 3.cü adam altıydı şimdi ise güncel 3.cü adam alacak seviyeye çıktı.Zoro fanboyları zaten ciddiye alınmayacağı için onlara göre zoro 2 yonkou bile alır.Sallamak parayla değil sonuçta.Dur kavga çıkaracaksın
Hep topluyorsun reyiz hiç şöyle ortaya döktüğün yok 5 senedir.
Bunları topluyorum.
Dinamiklere ters değil.Allah allah yaAbi Zoro'nun direk King alması serinin dinakmilerine ters değil mi ya? Yanı Luffy yc1 alana kadar Cesar-Dof-Craker yendi ve yenerken kendini tecrübe açısından geliştirdi. E Zoro doğru düzgün kendini gelistirecek veya sınırlarını zorlayacak rakiple karşılaşmadan yc1 alıyorsa demek ki bu adam daha Dresrossa'da Luffy'den gucluydu WCI ile de Luffy anca gözlem hakisi ile Zoro'yu geçti gibi birşey oluyor.
Bayılıyorum bu adama.Dinamiklere ters değil.
- Dediğin gibi Zoro zaten Dressrosa'da Luffy'den güçlüydü.
- Luffy saydığın dövüşlerin sadece birinde(Dof) tecrübe kazandı. Diğer dövüşlerde tecrübe söz konusu değildi.
- Zoro zaten Enma'yı aldı. Ama King karşısında bu yetmez. İkinci bir p-up'la King'i alacak. Bu da gayet mümkün.
Snack gibi yani.
Yani Zoro King'i alırsa bunu kabul edecek bazı kişiler var. E @Densetsu no Samurai bunu yıllardır bas bas bağırıyor zatenyc1 alıyorsa demek ki bu adam daha Dresrossa'da Luffy'den gucluydu