Güç konusunda çok farklı bakış açılarımız var.Evet, amiral üstü.
İşin şakası bir yana ben Akainu'yu Yonkou dengi görüyorum. Aokiji de dolayısı ile öyle, Kizaru'yu bilmesek de bu ikiliye yakın olduğunu tahmin ediyorum, Fujitora için aynısını diyemem o adam çok zayıf görünüyor. Yonkou her zaman > amiral algısıyla takılıyorum biraz Forumdaki genel anlayışa göre bir güç dengesi yaparsam şöyle olurdu.
Luffy = KK üstü. Roger'ı geçecektir.
Zoro = Yonkou. Kaido ayarına gelir, belki geçer de.
Sanji = Amiralin bir tık altı. Sanji seri sonunda bir amiral alabilecek seviyeye gelmez muhtemelen (Oda eski Sanji'yi geri getirmezse). Şuan ki işlenişe göre Oda artık eskisi kadar değer vermiyor Sanji'ye. Yine de Zoro'yla dövüşebilecek seviyede olur ama orta zorlukta yenilir.
Anime, timeskip sonrası; kurgusu, hikayesi, tasarmı radikal bir değişiklikler sunuldu. Hikayesel olarak; Oda, yeni bir kurgu aşamasına geçmesine şahit olduk ve oluyoruz. Artık işin içine yeni unsurlar girdiği için hikaye aynı ilerleyemezdi. Ki One Piece'i uzun süre izlettirmezdi o zaman. Bu da Oda'nın usta bir yazar olduğunun kanıtı ama animesi timeskip sonrası gerek tasarım gerek müzik olarak pekte iç açıcı değil.
Timeskip sonrası evrilen kurguda şu ana kadar odaklanılan karakterler Sanji, Luffy ve Jinbei'ydi. Jinbei'nin hikayesi tayfaya katılarak şu an farklı bir evreye geçti. Karakterin hikayesi diğer tayfa üyeleri gibi devam edecek ama eskisi kadar odaklanılmaz. Sanji'nin hikayesi ne kadar odak noktası olmaktan çıktı olarak sayılsa da, hala radikal karakter gelişimleri sunuyor ve Wano ile birlikte çok yeni bir evreye geçecek. Bunu kendi yazacağım konuda için detaylıca ele alacağım.
Wano'dan sonra da muhtemellikle Usopp ve Franky'ye odaklanacaktır E. Oda. Bakalım nasıl bir hikaye bekliyor bizi.
Son düzenleme: