Herkesin bir fikri vardır . Fikirlere saygı göstermek gerekir bene .40 yillik iciciyim bole kafa gormedim![]()
Akainu bi gözüksün Luffy'e o anda Luffy'nin hakisi nirvana yapar. Ama tabi dediğin gibi Akainu'yu şuan öyle yenecek olmaları çok abes bir durum olur. @Dragon'unda dediği gibi final boss olarak görüyorum ben onu.Haci arkadasin dedigi fikir degil resmen Oda ya hakaret. Oda Akainu yu Tumen Komutanlarina yendirdide bizim haberimiz mi yok ? Odanin Marineford, Balikadam ve Punk Hazard Arcinda gosterdigi olaylari hice sayiyor resmen. Daha Hody nin isirigini engelleyemeyen Luffy Magmayi nasi engellicek ? Tayfadaki haki seviyesi en yuksek olan adamdan bahsediyoruz.
Böyle bi konu açayım orada tartışılsın en iyisi. Genel görüşlerde alınmış olur.Akainu 2. Boss. Final Boss %99 BB gerisi tirt.
Bana göre kaçmalarının sebebi güçleri yetmeyeceğinden değil. O zaman savaşa girseler tayfadan çoğu kişi geberip giderdi. Ama sonunda yenerlerdi. Üstüne Teach'ın yonkou olma planları var. Onun için kaçmaları iki taraf adına iyi oldu.Marco'da Dof ayarı adam ama yanında o kadar kişiyle alamadılar kişisel savaştan ziyade hırs meselesi Akainu hırslı biri tayfa onu öldürmedikçe yenemez ki öldüremezler eldekilere göre , BB tayfasıyla marineford sonrası bizim şu anki tayfadan güçlü değil miydi sizce, bence bariz güçlüydü onlar bile kaçtılar bizimkilerin şansı çok düşük.
Dostum öyle bir mesaj atmışsın ki senden sonra 9 yıldır mesaj gelmemiş.Tartışma bayağı bir hararetlenmiş .![]()