Ama Madara'dan ne güzel tek yemişti ya bu kezban
Kahkaha tufanı. İlk Akatsuki yenen üyesiymiş nine daha çok iş yaptıHaruno Sakura’ya İade-i İtibar — Kahraman Baykuş
Söz konusu Sakura olduğunda, Naruto hayranları arasında oldukça sert laflar edilir ve güçlü bir tepki verilir. Özellikle Türkiye'de. Peki bu kız, bunları haketmek için ne yaptı? Daha doğrusu, bunları hakediyor mu? Yazıya tam anlamıyla girmeden önce şunu belirtmeliyim. Sakura sorunları olan bir...kahramanbaykus.com
Şu yazıyı şuraya bırakayım Sakura'yı hakir görenlerin okumasını tavsiye ederim.
Chiyo baachanın takım 7 üyesi veyahut Konoha'lı olduğunu bilmiyordum, öğrenmiş oldum.Kahkaha tufanı. İlk Akatsuki yenen üyesiymiş nine daha çok iş yaptı
Naruto'nun ergenlik bölümlerinde Sasuke'ye yaranmak için attığı boşu hala unutmuyorum ve hala daha nefret ediyorum karakterden.Kahkaha tufanı. İlk Akatsuki yenen üyesiymiş nine daha çok iş yaptı
Ah keşke S*kura yerine geleydi takıma. Bu vasıfsızdan daha çok iş yapardı.Chiyo baachanın takım 7 üyesi veyahut Konoha'lı olduğunu bilmiyordum, öğrenmiş oldum.
Keşke Yamato yerine Sakura gelse tayfaya en azından gerçek bir doktorumuz olurdu chopper da bandaj falan atardıAh keşke S*kura yerine geleydi takıma. Bu vasıfsızdan daha çok iş yapardı.
Ah be keşke gerçekten karşılaşsalar zoroyu raftele kadar uçursa
2si de çöp ikisi de gelmesin. Chopper'ın bandajı> S*kura.Keşke Yamato yerine Sakura gelse tayfaya en azından gerçek bir doktorumuz olurdu chopper da bandaj falan atardı