Roger ve Ray bütün hakilerini salsalar Sakura'yı bayıltamazlar.Yonko Linlin, kedicik Nami'yi bayıltamıyor.
Sakura dediğimiz şey dünyamızdaki ağaç değil, sen yanlış anladın herhalde.Sakura g2 Luffy'den bile hızlı değildir.G4ü göremez bile.
Roger ve Ray bütün hakilerini salsalar Sakura'yı bayıltamazlar.Yonko Linlin, kedicik Nami'yi bayıltamıyor.
Sakura dediğimiz şey dünyamızdaki ağaç değil, sen yanlış anladın herhalde.Sakura g2 Luffy'den bile hızlı değildir.G4ü göremez bile.
Senin hizmeti veriyorum efenim ne demek Luffy kkg+ileri seviye bi.haki ile Sakura'yı ebediyete kavuşturur.Eğlendim şu an. Luffy nereden geldiğini göremez. Kaido'nun vuruşuna tek yiyen Luffy, Sakura'nın yumruğuyla Enel'e kavuşur.
Roger ve Ray bütün hakilerini salsalar Sakura'yı bayıltamazlar.
Sakura dediğimiz şey dünyamızdaki ağaç değil, sen yanlış anladın herhalde.
Luffy'de Naruto'daki genin Nardo değil.Sen de biraz yanlış geldin galiba.Roger ve Ray bütün hakilerini salsalar Sakura'yı bayıltamazlar.
Sakura dediğimiz şey dünyamızdaki ağaç değil, sen yanlış anladın herhalde.
Ortadan ikiye bölünse bile ölmeyen birisi bu kadın farkındasın di mi? Fiziksel olarak da Luffy'den kat ve kat güçlü. Luffy'nin kaldıramayacağı bir ağırlığı tek eliyle fırlatıyor.Senin hizmeti veriyorum efenim ne demek Luffy kkg+ileri seviye bi.haki ile Sakura'yı ebediyete kavuşturur.
Luffy'nin ileri seviyeli hakili KKGsi<Sakura'nın yumruğu.Senin hizmeti veriyorum efenim ne demek Luffy kkg+ileri seviye bi.haki ile Sakura'yı ebediyete kavuşturur.
Luffy Naruto'da olsa Konohamaru'nun peşine takılıp teknik öğrenmek isterdi. Geninlik fazla gelir ona.Luffy'de Naruto'daki genin Nardo değil.Sen de biraz yanlış geldin galiba.
Luffy dediğim adam serinin daha başlarındak kaç tonluk canavarları fırlatıyor biliyorsun değil mi İki apartmanı itiyor w7 de base halindeki Luffy.G4 Luffy bir şehirin merkezini havaya kaldırıyor vuruşun gücünden dolayı.Fiziksel güç olarak Sakura base Luffy'den güçlü müdür onu tartışmak lazım.Ortadan ikiye bölünse bile ölmeyen birisi bu kadın farkındasın di mi? Fiziksel olarak da Luffy'den kat ve kat güçlü. Luffy'nin kaldıramayacağı bir ağırlığı tek eliyle fırlatıyor.
Hangi rüya bu ?Luffy'nin ileri seviyeli hakili KKGsi<Sakura'nın yumruğu.
Naruto'yu okusaydın rüya olmadığını bilirdin.Luffy dediğim adam serinin daha başlarındak kaç tonluk canavarları fırlatıyor biliyorsun değil mi İki apartmanı itiyor w7 de base halindeki Luffy.G4 Luffy bir şehirin merkezini havaya kaldırıyor vuruşun gücünden dolayı.Fiziksel güç olarak Sakura base Luffy'den güçlü müdür onu tartışmak lazım.
Hangi rüya bu ?
:/Sakura g2 Luffy'den bile hızlı değildir.G4ü göremez bile.