Cidden, bu konu neden geyiğe açıldı ki? Zoro'nun Sakura'ya karşı hiç mi şansı yok yani?Geyik konusunda trollüğü mü bırakalım?
Cidden, bu konu neden geyiğe açıldı ki? Zoro'nun Sakura'ya karşı hiç mi şansı yok yani?Geyik konusunda trollüğü mü bırakalım?
Yok.Cidden, bu konu neden geyiğe açıldı ki? Zoro'nun Sakura'ya karşı hiç mi şansı yok yani?
Dur yazdigini yanlis anlamisim. Bence sakura'nin zoro'ya karsi sansi yok.Cidden, bu konu neden geyiğe açıldı ki? Zoro'nun Sakura'ya karşı hiç mi şansı yok yani?
Allah söyletmiş işteDur yazdigini yanlis anlamisim. Bence sakura'nin zoro'ya karsi sansi yok.
Amiral'ler ele avuca düşmüş.Trollüğü bırakalım da ciddi konuşalım, Sakura'yı Op evrenine koysak, en aşağı seviyesi Amiral olur mu, olmaz mı?
Naruto fanı.Yetişkin Sakura'ysa yanına Luffy'i de koyun Zoro'nun... Gerçi yine alamazlar. Kadın iyileşme özellikleri Luffy ve Zoro'nun vereceği zararla dalga geçer. Çocuk Goku Beyazsakal'a çeyrek atar. Çocuk Sasuke Marco'ya güverteyi yalatır. İyi misiniz?
Git nardo oku. Ayrıca "Amiraller" diye yazılır.Amiral'ler ele avuca düşmüş.
Sen yaz reis, ben altına imzamı atıyorum.Yetişkin Sakura'ysa yanına Luffy'i de koyun Zoro'nun... Gerçi yine alamazlar. Kadının iyileşme özellikleri Luffy ve Zoro'nun vereceği zararla dalga geçer. Çocuk Goku Beyazsakal'a çeyrek atar. Çocuk Sasuke Marco'ya güverteyi yalatır. İyi misiniz?
Fanlık falan değil. Ortada olan şeyler bunlar. One Piece güç olarak derecelendirmek istersek en zayıf seri. Bunu herkes biliyor.Naruto fanı.
Naruto diye yazılır. Git One Piece oku.Git nardo oku. Ayrıca "Amiraller" diye yazılır.
Sen yaz reis, ben altına imzamı atıyorum.