Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Harry Potter Genel Başlığı

Seri Ergen serisi olarak başlıyor ve bitiyor. Yaş ilerleyip sorgulamaya başlarsan işin içinden çıkamazsın. Kötüsü bile kötü değilki. Voldemortun en büyük amacı evrendeki liseyi ele geçirmek:D
Mesela ölüm yiyenler savaşırken avada kadavra dışında niye büyü kullansın? Çok sorgulamadan keyif alarak okunacak yaşlarda okumak lazım. Küçükken okurken Harry choyu öpünce kendim kız öpmüş gibi sevinmiştim. Ronun o saçma tepkisine katılmıştım :D
Öyle bir söylüyorsun ki sanki tüm seri plot hole.lerden oluşuyormuş da küçük yaşlarda salak olduğumuzdan bunları fark etmeden geçiyormuşuz gibi.😅 Dediğin kadar varsa bile büyü sistemi ve savaşları detaylarıyla tartışacak kadar hatırlamıyorum açıkçası, üzgünüm. Yetişkin kafayla benim de sonradan sorguladığım şeyler oldu tabii, örneğin bir erkeğin yıllar boyunca kız kardeş olarak gördüğü bir kıza karşı durduk yerde gelişen aşk ve şehvet duygusu, ergence azgınlık olup olmadığı bile belli değilken ömrünün kalanını onunla geçirmeye karar vermesi, 180 derece dönüş yaşaması falan. O vakitler nasıl ikna olmuştum bilmiyorum ama şu an okusam farklı düşünebilirim gibi geliyor.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık