Çok sağol.
Harry Potter < James Potter
Çok sağol.
Vasiyet olaylarini ilk defa duydum senden.Dur orda aşçı, sen baharat koklarken adamlar asa kokluyordu.
Dumbledore Snape'e anlatıyor planı hatta Harry bunu gördükten sonra oğluna Snape adını veriyor.
Plan şu: Dumbledore Malfoy'u kışkırtıyor.Malfoy büyü sallıyor Dumbledore bilerek yiyiyor.Hop asa Malfoy'a.Sonra Snape planı uyguluyor ve Dumbledor'u öldürüyor.Voldi asanın Snape geçtiğini düşünüyor.Asanın gücünü kullanmak için Snape'i öldürüyor.
Dumbledore Harry'e Malfoy'u yenmesini vasiyet bırakıyor.Harry, Hermonie için Malfoy malikanesini bastığında Draco'yu haşat edince asa ona geçti.
Son savaşta Voldi Harry'i haşat etti aslında.Avada kedavra Harry'e ikinci kez değiyor ama "Mürver Asa sahibine ihanet etmez" yani büyü sekip Voldi'ye geliyor.
Planlar böyle yapılır.Bege ile yonkuo indirmeye benzemez.
Kitapta öyle değil işte.Dumbledore anlıyor ve Hermoni'ye bıraktığı öyküde benzeri hikaye var Hermonie anlayıp Harry gidince Harry'e soruyor hatta.Son partı çok farklı yapmışlar filmde.Ama son planı Dumbledore, Harry ve Snape biliyor sadece.Vasiyet olaylarini ilk defa duydum senden.
Asıl plan şöyleydi. Snape ve Dumby Harry nin hortkuluk olduğunu ve eninde sonunda öleceğini biliyordu. Bu yüzden karanlık lordun işini snape bitirecekti. Ama bunu anca mürver asa ile yapabilirdi. Hem voldinin güvenini kazanicak hemde asa ona itaat edicekti ve en güçsüz durumunda voldinin işini bitirecekti. Amma ve lakin asa malfoya itaat edince bütün plan çöp oldu. Diğer olaylar tesadüfen gerçeklesti.
Bende okudum kitapları ama baya bi zaman geçti unutmuş olabilirim. Aklımda böyle kalmış. @kuroashi.no.sanji1993 sen ne diyorsun bu konuya ?Kitapta öyle değil işte.Dumbledore anlıyor ve Hermoni'ye bıraktığı öyküde benzeri hikaye var Hermonie anlayıp Harry gidince Harry'e soruyor hatta.Son partı çok farklı yapmışlar filmde.Ama son planı Dumbledore, Harry ve Snape biliyor sadece.
Hocam sen çok yanlış gelmişsin. Ya da yanlış hatırlıyorsun diyeyim.Dur orda aşçı, sen baharat koklarken adamlar asa kokluyordu.
Dumbledore Snape'e anlatıyor planı hatta Harry bunu gördükten sonra oğluna Snape adını veriyor.
Plan şuumbledore Malfoy'u kışkırtıyor.Malfoy büyü sallıyor Dumbledore bilerek yiyiyor.Hop asa Malfoy'a.Sonra Snape planı uyguluyor ve Dumbledor'u öldürüyor.Voldi asanın Snape geçtiğini düşünüyor.Asanın gücünü kullanmak için Snape'i öldürüyor.
Dumbledore Harry'e Malfoy'u yenmesini vasiyet bırakıyor.Harry, Hermonie için Malfoy malikanesini bastığında Draco'yu haşat edince asa ona geçti.
Son savaşta Voldi Harry'i haşat etti aslında.Avada kedavra Harry'e ikinci kez değiyor ama "Mürver Asa sahibine ihanet etmez" yani büyü sekip Voldi'ye geliyor.
Planlar böyle yapılır.Bege bile yonkuo indirmeye benzemez.
İşte Snape Dumbledore'u öldürseydi Dumbledore yenilmiş sayılmayacağı için asanın gücü kaybolacaktı.Bende okudum kitapları ama baya bi zaman geçti unutmuş olabilirim. Aklımda böyle kalmış. @kuroashi.no.sanji1993 sen ne diyorsun bu konuya ?
Seriyi bayağı unutmuşsunuz be arkadaşlar. Dumbledore'un Voldemort'un Harry'yi öldürmesi planı Harry hayatta kaldığından beri var. Fakat 4. kitapta Voldemort Harry'nin kanını kullanınca Dumbledore bundan Harry'nin kurtulabilmesi olasılığı olduğunu anladı.Vasiyet olaylarini ilk defa duydum senden.
Asıl plan şöyleydi. Snape ve Dumby Harry nin hortkuluk olduğunu ve eninde sonunda öleceğini biliyordu. Bu yüzden karanlık lordun işini snape bitirecekti. Ama bunu anca mürver asa ile yapabilirdi. Hem voldinin güvenini kazanicak hemde asa ona itaat edicekti ve en güçsüz durumunda voldinin işini bitirecekti. Amma ve lakin asa malfoya itaat edince bütün plan çöp oldu. Diğer olaylar tesadüfen gerçeklesti.