Geçen bir iki heri potır şeyleri okudum da dambıldor da çatal dili biliyormuş.Neyse özüme dönüp
Voldemort>Dambıldor diyeyim
Aşık olduğu adamı görmesin de kimi görsün?Dumbledore'un Kelid Aynası'nda Grindelwald'u görmesi?
Yazarın açıklaması vardı sanki aynaya baksa ailesini görürdü diye.Dumbledore'un Kelid Aynası'nda Grindelwald'u görmesi?
Albus, Aberforth ve Gellert Grindelwald arasındaki kavga-düello sonucu Ariadne ölüyor. Dumbledore'un da kalbinin içindeki en derin istek de onu öldüren büyüyü yapanın Grindelwald olması büyük ihtimal, son kitapta Harry ile son konuşmalarında buna değinmişti. Onu görmesi tesadüf değil yani. Kendi yaptığı bir büyünün de onu öldürmüş olduğundan korkuyor. Grindelwald'la geç yüzleşmesi de bu yüzden. Gerçekten kaçıyor Dumbledore.Dumbledore'un Kelid Aynası'nda Grindelwald'u görmesi?
Niye düşünselinde bakmıyorlardı kimin büyüsü olduğuna :S Korkusundan başka ne engel oluyordu?Albus, Aberforth ve Gellert Grindelwald arasındaki kavga-düello sonucu Ariadne ölüyor. Dumbledore'un da kalbinin içindeki en derin istek de onu öldüren büyüyü yapanın Grindelwald olması büyük ihtimal, son kitapta Harry ile son konuşmalarında buna değinmişti. Onu görmesi tesadüf değil yani. Kendi yaptığı bir büyünün de onu öldürmüş olduğundan korkuyor. Grindelwald'la geç yüzleşmesi de bu yüzden. Gerçekten kaçıyor Dumbledore.
Harry ile gittikleri hortkuluk avında içtiği iksirin etkisiyle itiraf ediyor kendisinin bilerek öldürdüğünü. Zaten hayatı boyunca tek pişmanlığı gibi bir durum söz konusu. Onu isteyerek öldürüyor , kendisine engel olduğu için.Ben böyle biliyorum.Albus, Aberforth ve Gellert Grindelwald arasındaki kavga-düello sonucu Ariadne ölüyor. Dumbledore'un da kalbinin içindeki en derin istek de onu öldüren büyüyü yapanın Grindelwald olması büyük ihtimal, son kitapta Harry ile son konuşmalarında buna değinmişti. Onu görmesi tesadüf değil yani. Kendi yaptığı bir büyünün de onu öldürmüş olduğundan korkuyor. Grindelwald'la geç yüzleşmesi de bu yüzden. Gerçekten kaçıyor Dumbledore.
Anlıyor ama konuşamıyor :/Geçen bir iki heri potır şeyleri okudum da dambıldor da çatal dili biliyormuş.Neyse özüme dönüp
O zaman Voldi Reyiz kral.Dambıldor çöp :/Anlıyor ama konuşamıyor :/