Monkey D. Luffy 23 Ara 2020 #12 Bu da yeni dünyadadır geziniyordur. Teach'in Müttefiklerine falan girmiştir.
Chris 23 Ara 2020 #14 Tekrar gözükürse( pek ihtimal vermiyorum çünkü oda her arc 1500 tane yeni karakter yaratmayı seviyor.) Franky'nin rakibi olacağını düşünüyorum. Eline sağlık.
Tekrar gözükürse( pek ihtimal vermiyorum çünkü oda her arc 1500 tane yeni karakter yaratmayı seviyor.) Franky'nin rakibi olacağını düşünüyorum. Eline sağlık.
Jacques 23 Ara 2020 #17 Don Krieg bu serinin gördüğü en büyük zavallı bence. Bu kadar pollyana ve saf bir karakter daha seriye gelmedi bence. Eline sağlık uğraşmışsın konu okunur.
Don Krieg bu serinin gördüğü en büyük zavallı bence. Bu kadar pollyana ve saf bir karakter daha seriye gelmedi bence. Eline sağlık uğraşmışsın konu okunur.
Smoker 23 Ara 2020 #18 Karakterin adı Alman savaş stratejisi olan Blitzkrieg'den geliyor. Bu ayrıntıyı da koysaydın.
twei 23 Ara 2020 #19 yeni zırhı ile tekrar gösteriş yapmalı, wapometali gerçek potansiyelinde kullanacak kişidir