Aslında senin hava olayları diye bahsettikerin "rüzgar"
Yani teori yeryüzündeki hava akımlarını hareket ettirmekse o zaman gas-gas meyvesinde olan bir küçük alanı oksijensiz bırakma eylemini bu haoshoku'su üst düzeyde olan hero'lar da yapabilir ? Yanlış anladıysam düzelt lütfen çünkü düşünce biçimini çok beğendim
Dediğim gibi ama o ID da konuşmalarda mum olayı herhangi bir hava akımından da olabilir küçük ayrıntıları bu tarz şeylere yormamalıyız. Shanks'ın gemiye hasarı haki gücünden hava akımı hareketleniyor kralhaki. Geminin parçalanması = insanların bayılması . Cansız varlıklarda hasara sebep oluyor(fiziksel) , canlılardaki hasar ise (ruhsal) , psikolojik. Roger'ın kaçma olayına gelirsek orda şöyle de düşünebiliriz diyebileceğim bir şey yok orda sana katılınması gereken bir konu
Son olarak Dragon. Dragon'un devrim karargahı da farkettiysen dağların tepesinde ve "rüzgarlı" . Yani orayı tercih etmesi kendi "şeytan meyvesinden" de olabilir . haoshoku olması gerekmez illaki diye düşünüyorum . Dragon da neden şeytan meyvesi olduğunu düşünüyorsun diye soracak olursan , kendi gemisine geldiğinde ıslanmamıstı yani yüzmedi , ya da suya basmadı . bir nevi uçarak gelmiş bile olabilir
ooof amma yazdım
Neyse böyle işte.