Wataame Daisuki Perşembe saat 15:36'de #11 Smoker dedi ki: Üçüncü sezonunda sıkılıp bırakmıştım. İlk iki sezonu çok iyiydi ama. Genişletmek için tıkla ... İlk iki sezondan sonra acaba 3. Sezon zorlama mıydı? Bende o sebepten bıraktım.
Smoker dedi ki: Üçüncü sezonunda sıkılıp bırakmıştım. İlk iki sezonu çok iyiydi ama. Genişletmek için tıkla ... İlk iki sezondan sonra acaba 3. Sezon zorlama mıydı? Bende o sebepten bıraktım.
Smoker Perşembe saat 15:41'de #12 Wataame Daisuki dedi ki: İlk iki sezondan sonra acaba 3. Sezon zorlama mıydı? Bende o sebepten bıraktım. Genişletmek için tıkla ... Üçüncü sezon ana eksenden kayıp, direkt ajanın hezeyanlarına döndüğü için bence. Merak unsurunu öldürdü adamlar.
Wataame Daisuki dedi ki: İlk iki sezondan sonra acaba 3. Sezon zorlama mıydı? Bende o sebepten bıraktım. Genişletmek için tıkla ... Üçüncü sezon ana eksenden kayıp, direkt ajanın hezeyanlarına döndüğü için bence. Merak unsurunu öldürdü adamlar.
Erifu Pazar saat 11:49'de #13 Anthony Hopkins'in filmlerdeki performansıyla kıyaslayınca dizi ve karakterle ilgili ne düşünüyorsunuz? Onu çok sevdiğim için biraz da ön yargıdan dolayı diziyi merak etsem de izlemedim.
Anthony Hopkins'in filmlerdeki performansıyla kıyaslayınca dizi ve karakterle ilgili ne düşünüyorsunuz? Onu çok sevdiğim için biraz da ön yargıdan dolayı diziyi merak etsem de izlemedim.