Linlin diyenler şaka mı verginizi ömrünüzden veriyorsunuz
"Ömrümü yedi bitirdi bu kadın." fantezileri var demek ki. Bazı insanlar çilekeş.Linlin diyenler şaka mı verginizi ömrünüzden veriyorsunuz
Yaz "koca ana için ömrümden parça değil hepsini bile veririm!""Ömrümü yedi bitirdi bu kadın." fantezileri var demek ki. Bazı insanlar çilekeş.
Seni bizim gazeteye köşe yazarı olarak alayım, sen yaz kardeşim. Köşenin adı hazır: "Aklımdaki Dokuz Tilki"Yaz "koca ana için ömrümden parça değil hepsini bile veririm!"
diğerleri yönetirse direkt canınla ödüyorsun bir köşede kim vurduya, Linlin'de en azından az çok yaşayabiliyorsunLinlin diyenler şaka mı verginizi ömrünüzden veriyorsunuz
Dünya hükümeti yönetiminde Grand Line ve Red Line dışındaki halkın hükümet yüzünden zarar gördüğünü görmedik hiç zaten op evreninin büyük çoğunluğu da Gl'nın dışında.diğerleri yönetirse direkt canınla ödüyorsun bir köşede kim vurduya, Linlin'de en azından az çok yaşayabiliyorsun
Her zaman gazeteci olmak istemişimdir ama cp0dan korkuyordum. Morgan abim beni korursa neden olmasınSeni bizim gazeteye köşe yazarı olarak alayım, sen yaz kardeşim. Köşenin adı hazır: "Aklımdaki Dokuz Tilki"
Hükümetle rekabet edecek asıl şıkları koymamışsın ki. Çirkef oynuyorsun...Asıl kötünün hükümet olmadığının, bunun bir gereklilik olduğunun anlaşıldığı bir konu oldu.
Dragon olsaydı 1 Türk lirası mı Dolar mı Atatürk mü Vahdettin mi ya da Hindistan mı Norveç mi gibi cevabı fazlaca bariz bir anket olurdu.Anket olmamış Dragon yok neyse Teach'a veriyorum