Reisle zevklerimiz de aynı.Perona 40 kilo civarıydı.![]()
Reisle zevklerimiz de aynı.Perona 40 kilo civarıydı.![]()
Şatoda napıyon ya? Gel devrimcilere. Burda garı gız bol. Yalnız takılmak istersen de salıyorlar seni. Gel sen gel hele.Ya tamam yeter be, şato doldu olm gelmeyin artık of(((((
Haklısın bende değiştirdim. Devrim ayağına iyi götürüyorlar.Şatoda napıyon ya? Gel devrimcilere. Burda garı gız bol. Yalnız takılmak istersen de salıyorlar seni. Gel sen gel hele.
Senin şatoda işin ne? İki laf edersin yersiz, pıçakla doğranıp babunlara yemek olursun.Ya tamam yeter be, şato doldu olm gelmeyin artık of(((((
Tabi yav Robin de uğrar arada.Haklısın bende değiştirdim. Devrim ayağına iyi götürüyorlar.
Karı kız değil huzur istiyorum kenks.Şatoda napıyon ya? Gel devrimcilere. Burda garı gız bol. Yalnız takılmak istersen de salıyorlar seni. Gel sen gel hele.
Benim etim serttir canım, gerçi derimin bile zarar göreceğinden şüpheliyim. Al o pıçakla elma falan soy Mihawk'a sen xDSenin şatoda işin ne? İki laf edersin yersiz, pıçakla doğranıp babunlara yemek olursun.
O zaman senin kutsal hıyarlara katılman lazım kenks. Rahatlık da orada huzur da.Karı kız değil huzur istiyorum kenks.
Benim etim serttir canım, gerçi derimin bile zarar göreceğinden şüpheliyim. Al o pıçakla elma falan soy Mihawk'a sen xD