Cadis Etrama Di Raizel 18 Mar 2018 #51 Zoro olsa Seinen tarzına biraz daha yakın olurdu belki. Usopp olsa komedi olurdu sırf
Hakili Yumruk 18 Mar 2018 #52 Zoro dışındakilerin ana karakter olduğunu düşünmek bile optan soğutuyor.Sanırım Usopp'un olması en kötü olurdu.
Zoro dışındakilerin ana karakter olduğunu düşünmek bile optan soğutuyor.Sanırım Usopp'un olması en kötü olurdu.
katakuri1907 18 Mar 2018 #53 Claymore dışında ana karakterin kadın olduğu seinen veya shounen seriler hiç hoşuma gitmedi onun için oyumu Nami ve Robinden yana kullandım.
Claymore dışında ana karakterin kadın olduğu seinen veya shounen seriler hiç hoşuma gitmedi onun için oyumu Nami ve Robinden yana kullandım.
Wataame Daisuki 18 Mar 2018 #54 kuroashi.no.sanji1993 dedi ki: Ezik falan Genişletmek için tıkla ... Çok özür dilerim ama Oda ya somurt ben ne yapayım. @Çörekçioğlu Luffy şimdi onla ilgili bir sürü şey derdim de yeri değil boşver.
kuroashi.no.sanji1993 dedi ki: Ezik falan Genişletmek için tıkla ... Çok özür dilerim ama Oda ya somurt ben ne yapayım. @Çörekçioğlu Luffy şimdi onla ilgili bir sürü şey derdim de yeri değil boşver.